איזה מלון הוא הציע לכם?בית חבד המליצות לי על מלון דירות קרוב, אבל המחיר ממש גבוה.
איזה מלון הוא הציע לכם?בית חבד המליצות לי על מלון דירות קרוב, אבל המחיר ממש גבוה.
דירות U MILIOSRDNYCHאיזה מלון הוא הציע לכם?
אם אתם לא מסתדרותדירות U MILIOSRDNYCH
אני נוסעת לפראג בבין הזמנים עם אחותי ורציתי לשאול-
א. אם יש המלצה למלון או דירה זולה קרובה לבית חבד, שמתאימה לשומרי שבת.
ב. חלק מהימים אני רוצה לנסוע לטייל בצפון צכיה, האם כדאי לחלק את השהות חצי בפראג וחצי בצפון כדי לחסוך בנסיעות? (אני נוהגת)
יש אפשרות למשוך מזומן מכספומטיםעוד שאלה על פראג/צכיה-
האם אפשר להסתמך שהאטרקציות והחנויות יקבלו כרטיס אשראי? או שצריך להביא מזומן? והאם יש אפשרות למשוך שם מזומן?
תודה מראש!
יש שם את הציינגים הכחולים שזה משהו אמיןרק לעדכן-
אנחנו "נעקצנו" שם בכמה מאות דולרים
כי החלפנו כסף ב change מקומי לכסף מקומי
אח"כ הבנו שזה מאד מקובל שם...
תדאגו להחליף רק בבנקים או משהו כזה, אפילו שהעמלות שם גבוהות בטירוף!
האם אני צריכה גם יורו אם אני לא מתכננת לנסוע לדרזדן ולא לצאת מגבולות צ'כיה..?לכסף שם קוראים "קורונה צכית" מומלץ להזמין את הקורונות ולקחת כאן בשדה תעופה בבנק הפועלים לפחות חצי מהכסף ואת השאר ביורו ,דולרים לא מומלץ לא מחליפים את הכסף הזה בבנק הדואר ולא בציינגים אחרים בארץ
תחשבו על האנשים שנמצאים בקיץ במלון לא יהודי האם אברכים יכולים להסתובב וכ'ו לא הייתי רוצה לפגוש איזה שיכור בלובי של המלון וגם לא לשמוע את המוזיקה שלהם.וגם אם זה יותר זול בכמה גרושים להיות במלון ממול קינג דיויד ולאכול שם,אם שוכחים משהו בחדר לך תחזור,זה מעצבן!
יש לקינג דיויד אירגון טיולים ב-40-30 יורו ליום גם לדרזדן וגם לקרלובי וארי וגם עוד אחד שלא הייתי וזה מאד מומלץ עם מדריך בעברית ועם אוטובוס תיירים מפנק,30 יורו זה יותר זול מנסיעה לחרמון
הנה לינק להזמנת כסף https://order.flymoney.com
את לא חייבת יורו, אבל חלק מהשרותים בצ'כיה כמו מוניות וכו' מקבלים יורו, המעלה ביורו, שאם ישאר לך קרונות מיותרות, לא יהיה לך מה לעשות עם זה בארץ, אבל יורו אפשר להמיר חזרה לשקלים...האם אני צריכה גם יורו אם אני לא מתכננת לנסוע לדרזדן ולא לצאת מגבולות צ'כיה..?
מצד שני, כשאת משלמת ביורו - הם לבד עושים את החשבון מקרונות, והמחיר לא לטובתך.את לא חייבת יורו, אבל חלק מהשרותים בצ'כיה כמו מוניות וכו' מקבלים יורו, המעלה ביורו, שאם ישאר לך קרונות מיותרות, לא יהיה לך מה לעשות עם זה בארץ, אבל יורו אפשר להמיר חזרה לשקלים...
ארגון הטיולים אינו קשור למלון אלא לכמה חברות של צעירים ישראלים שירדו לצכיה ומארגנים טיולים.יש לקינג דיויד אירגון טיולים ב-40-30 יורו ליום גם לדרזדן וגם לקרלובי וארי וגם עוד אחד שלא הייתי וזה מאד מומלץ עם מדריך בעברית ועם אוטובוס תיירים מפנק,30 יורו זה יותר זול מנסיעה לחרמון
הנה לינק להזמנת כסף https://order.flymoney.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: