קחי בחשבון שלאכול בקינג דיויד גם מאד יקר, לפעמים יוצא יותר שווה לאכול ולישון שםהזמנתי טיסה לפראג אחרי פסח אבל אני מאוד מתלבט על המלון מצד אחד יש את מלון קינג דויד שהוא כשר ומוצלח אבל יקר
ויש מלונות באיזור ממש ברבע מחיר שאני חושב שניתן לישון שם ולאכול בקינג דויד
בקיצור אשמח לשמוע מניסיונכם מה מומלץ והאם מישהו היה במלון בקירבת מקום ויכול להמליץ
תודה רבה
עדכון קריטי: יש לשים לב כי המקלחות באכסניות בסביבה הם משותפות! (ייתכן שמופרד אבל כולם ביחד) כדאי לברר !!היינו בקינג דיווד במלחמת צוק איתן (מה שהיה אחרון) החדרים מעולים האוכל נחמד
יש בית כנסת מפואר
יש גם מקומות שינה בבית חב"ד שנמצא מרחק 20 דקות הליכה לפחות...
יש גם אכסניות זולות מאוד (הכרנו כמה ישראלים ששכרו שם - זה כמו חדרים רגילים פשוטים לשינה נטו) באיזור קינג דיוויד שאפשר לגברים לקפוץ לתפילה וכדו'
ארוחת צהריים פשוטה בשרית עולה 20 יורו!!
יש מוצרים של אוסם למכירה..
(יש גם ערוצים ישראליים..פתחנו בגלל המלחמה..- לא רדיו)
תכלס מה יש לעשות שם לטייל מקומות יפים?
אם כבר נוסעים שווה להתפנק -קינג דייויד עונה על ההגדרה ההפרש בין אוכל ללינה לא כזה גבוה
הזמנה דרך המלון עולה יותר יקר מאשר הזמנה דרך חברת תיירות (תנסו לבדוק במרגליות דיל רק על המלון ללא טיסות והעברות)
אני מליצה על שרי טורס שהיו זולים ביותר מ 1000 שח מכל הצעה אחרת!!
באזור בית חב"ד יש המון דירות להשכרה, וגם כמה בתי מלון חלקם יותר מפוארים וחלקם פחות.א. אם יש המלצה למלון או דירה זולה קרובה לבית חבד, שמתאימה לשומרי שבת.
זה לא רק לחסוך בנסיעות, זה שווה מכל בחינה,ב. חלק מהימים אני רוצה לנסוע לטייל בצפון צכיה, האם כדאי לחלק את השהות חצי בפראג וחצי בצפון כדי לחסוך בנסיעות? (אני נוהגת)
לא מחפשת משהו בוטיק, אלא שיהיה מתאים לשומרי שבת, וסימפטי לבחורות.באזור בית חב"ד יש המון דירות להשכרה, וגם כמה בתי מלון חלקם יותר מפוארים וחלקם פחות.
הכל משתנה כמה רוצים להשקיע, כשאני מגיע לפראג לעסקים אני לוקח דירה פשוטה, כי לא באתי להתפנק,
ואם אני רוצה מעט יותר מזה, אז יש מלון בבנין של בית חב"ד, מלון בוטיק חמוד מאד, ומשופץ רק בשנה האחרונה.
אם רוצים יותר, אז יש בסביבה כמה מלונות ברמה אחרת לגמרי.
לא גיבשתי עדיין מסלול סופי, אבל פחות או יותר לפי ההשראה מהאתר להלן:זה לא רק לחסוך בנסיעות, זה שווה מכל בחינה,
ומענין לאיפה אתן נוסעות באזור צפון צ'כיה.....
צריך להכיר טוב בשביל להתמצא שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: