זה משהוא טוב יפה וטוב ויכול ליהיות זה עולה קצת כסף אבל כל שקל שווההי
מכירים מלון בנתניה ברמה טובה ובמחיר טוב ?
לא גלי צאנז...
לא מחפשים אוכל או בריכה.... רק לשנות אווירה ולצאת מהשגרה... העיקר שיהיה יפה ומכובד
נ.ב אשקלון גם אפשרית
זה משהוא טוב יפה וטוב ויכול ליהיות זה עולה קצת כסף אבל כל שקל שווההי
מכירים מלון בנתניה ברמה טובה ובמחיר טוב ?
לא גלי צאנז...
לא מחפשים אוכל או בריכה.... רק לשנות אווירה ולצאת מהשגרה... העיקר שיהיה יפה ומכובד
נ.ב אשקלון גם אפשרית
האם יש לכם אפשרות לכוון אותנו על חדר מסוים? או טלפון?כן, היינו שם- צריך לבדוק לפני שסוגרים על חדר
לא לסגור על חדר בעל פה... אפשר לבקש תמונות במייל בשביל התרשמות בלבד
יש במקום משרד בקומה ראשונה, ויש כמה סוכנים לחדרים הם נמצאים במקום
דיברנו בטלפון לפני... ראינו כמה חדרים, סגרנו על חדר במקום!
שווה את המחיר, אין מחירים כאלו, המיקום של המלון מעל הים ... מכולת טובה בכניסה למלון 24 שעות
החלפתי טלפון האלפון שלי הלך...האם יש לכם אפשרות לכוון אותנו על חדר מסוים? או טלפון?
אני ניסיתי להתקשר והבנתי שיש שם כמה אנשים שמשכירים חדרים
לדוג' ביקשתי ג'קוזי ואמרה לי אחת שאין ואח"כ התקשרתי למספר אחר ואמר לי גבר שיש
אני רואה שיש גם תמונות שונות באתרים שונים
איזה כשרות?מלון אזימוט מדיטרה, היינו שם בקיץ האחרון נהננו מאד!
מצרף קישור
מלון AZIMUT מדיטרה נתניה - נתניה, ישראל - חוות דעת על המלון והשוואת מחירים - Tripadvisor
מלון AZIMUT מדיטרה נתניה, נתניה: 101 חוות דעת על מלונות, 157 תמונות של מטיילים ומבצעים מעולים עבור מלון AZIMUT מדיטרה נתניה, המדורג מס' 8 מתוך 22 מלונות בנתניה ושקיבל ציון 4 מתוך 5 ב-Tripadvisorwww.tripadvisor.co.il
איזה כשרות?מלון איילנד מהמם - במיוחד בקומות הגבוהות
מישהו ביקר שם? מכיר?אירוח חוף העונות בנתניה (דירת נופש)
מישהו היה שם פעם?
איך המקום?
איך האיזור?
סימפטי?
אשמח לשמוע כל מידע...
תודה!
הייתם שם?מישהו ביקר שם? מכיר?
הייתם שם בסוף? יש המלצות?אירוח חוף העונות בנתניה (דירת נופש)
מישהו היה שם פעם?
איך המקום?
איך האיזור?
סימפטי?
אשמח לשמוע כל מידע...
תודה!
דוד המלך או דייויד טאואר?מלון אזימוט מדיטרה הוא הקרוב ביותר לצאנז כשרות רבנות רגילה בקשר לא' בוקר לדבר עם משגיח מה אפשר לאכול
יש שם בחור נתן חרדי טבח נאמן כשרות מה שידוע לי הוא רק בחלבי!!
העונות הבריכה כמעט בלובי פחות ממליץ יש הרבה גויים במטבח
מלון דוד המלך אין בו בשרי לדבר עם המשגיח בקשר לא' בוקר מקום בסדר גמור מהמלונות הטובים בארץ
זה המלונות הקרובים לצאנז
רמה מתחתם יש לכם את שלמה המלך שהוא מלון פשוט עם כשרות רגילה
ומלון פארק ששם הכשרות באחריות הרבנות וערכים בד"כ בסופש פינוקים זה לא הכתובת אבל בכשרות הוא שפיץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: