גם לי אותו באג....אחרי שממלאים את הפרטים הראשונים מה קורה? כתוב לבדיקת הזכאות ולא קורה כלום.
גם לא ביקשו ממני לצרף שום קבצים.
ואיפה מוסיפים מייל לעדכונים?
איך אפשר ליצור איתם קשר טלפוני? אני מנסה כבר פעם שלישית ליצור איתם קשקר ללא מענה.גם לי אותו באג....
זה המספר:איך אפשר ליצור איתם קשר טלפוני? אני מנסה כבר פעם שלישית ליצור איתם קשקר ללא מענה.
יש דרך נוספת?
ענו לך?זה המספר:
039298705
לאיזה מספר??? איך אני יודעתאם נרשמתי?תנסו להתקשר בימים שיש מענה אחה"צ.אני התקשרתי ענו לי מיד
אולי המקום שבו את לומדת מילא כבר את הפרטים ומנסה להוציא לך מלגה?
כי חוץ ממך ומהמוסד לימודים שלך לאף אחד אין את הפרטים שלך ולכן רק אחד משניכם יכול כבר להכניס את הנתונים שלך,
אני הצלחתי להירשם עד השלב שמגישים טפסים ששם אני תקועה כ ין לי את כל הטפסים אבל הבנתי שאם כבר הגעתי עד לשם והכנסתי נתונים אני כבר רשומה
איפה נתקעת?
טכנית אפשר להעלות מסמך ריק, אבל יתכן שלאחר הבדיקות בקשתכם תידחהשימו לב שהיום הוא היום האחרון להגשת המסמכים,
אם אין לי אפשרות להעלות מסמכים עם הכנסות ההורים-
איך אפשר לדלג?
מה הלינק של האתר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: