עזרה מלגת משרד החינוך - דחוף

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני חושבת שאי אפשר כבר מעכשיו לכל השנה אלא רק לאביב אם פתחו נראה לי שעדיין לא
לעת עתה ממילא גם ההרשמה למלגת משרד החינוך לא נפתחה.
כשההרשמה למלגה תפתח לכאורה כבר יהיה אפשר להרשם לאביב, ואפשר לבקש בקשה מיוחדת להרשם לקיץ.
(כל הנ"ל מניסיון אישי בשנים קודמות)
בדרך כלל האוניברסיטה הפתוחה מוציאה על זה מייל מסודר.

תמר יונה

משתמש מקצוען
לעת עתה ממילא גם ההרשמה למלגת משרד החינוך לא נפתחה.
כשההרשמה למלגה תפתח לכאורה כבר יהיה אפשר להרשם לאביב, ואפשר לבקש בקשה מיוחדת להרשם לקיץ.
(כל הנ"ל מניסיון אישי בשנים קודמות)
בדרך כלל האוניברסיטה הפתוחה מוציאה על זה מייל מסודר.
אני בשנה שעברה קיבלתי בלי להיות רשומה לסמסטר קיץ, ולא זוכרת מה לגבי אביב. מאמינה שנרשמתי לאביב כבר.

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני בשנה שעברה קיבלתי בלי להיות רשומה לסמסטר קיץ, ולא זוכרת מה לגבי אביב. מאמינה שנרשמתי לאביב כבר.
יכול להיות שעמדת בקריטריונים גם בלי להיות רשומה בקיץ.
כאמור למעלה, הקריטריונים הם 24 נקודות (כלומר 4 קורסים של 6 נקודות - לא כל כך ריאלי בסמסטר אחד... ) או 5 קורסים סך הכל.
התכנית שלי אישית הייתה לעשות 5 קורסים בחלוקה של 2 סתיו, 2 אביב ואחד קיץ, ונרשמתי כך בזמן ההרשמה למלגות.

תמר יונה

משתמש מקצוען
יכול להיות שעמדת בקריטריונים גם בלי להיות רשומה בקיץ.
כאמור למעלה, הקריטריונים הם 24 נקודות (כלומר 4 קורסים של 6 נקודות - לא כל כך ריאלי בסמסטר אחד... ) או 5 קורסים סך הכל.
התכנית שלי אישית הייתה לעשות 5 קורסים בחלוקה של 2 סתיו, 2 אביב ואחד קיץ, ונרשמתי כך בזמן ההרשמה למלגות.
נכון, עשיתי 3 חורף 3 באביב ו1 בקיץ...

קרן ש

משתמש פעיל
מישהו/י קיבל/ה עידכון בנוגע למילגת משרד החינוך לשנה זו???

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה