האישור על מעמד לא עובד נראה תקין.יואו תודה לך נשמה שאת עונה לי -אני ממש מקווה לקבל
שאלה אחרונה לסיום זה מה שהם כתבו לי שגוי:
עבור עצמאיים או שכירים כל טפסי השכר צריכים להיות משנת המס האחרונה המאושרת
והקובץ שצירפתי הוא מה שצירפתי .לכן לא הבנתי את הבעיה שכתבו לי
לא, את המלגה מהכולל.את האישור לא עובד מ2021 כאילו?
כי דיברתי עם ביטוח לאומי והם אומרים שאין כזה מסמך ברגע שאת מורידה את הטופס זה עד התאריך הזה.
וגם במלגו שאני כתובת שכיר (אמא שלי) זה אומר לי להביא אישור מ2021
ושאני כותבת לא עובד אז זה אומר לי להביא אישור מ2023
טנא זה לא רק להייטק.טנא זה רק למקצועות הייטק
יש רק את משרד החינוך
דווקה עברתי על מלגהפה, כל המילגות בלי התנדבות הן ליוצאי צבא. כולן!
אין שום מילגה בלי תנאי הסף הזה.
לא נראה לי כי הם לא כתבו לי ככה גם לא נראה לי שיש מסמכים רלוונטים-כי הוא לא עובד אז אין אשור תקופות עבודה.לא, את המלגה מהכולל.
אישור מעמד לא עוד א"א להוציא אחורה.
אולי הם רוצים אישור תקופות עבודה ומעסיקים או משהו דומה.
אם יש לך גישה לאיזור האישי תנסי להוריד משם אישור תקופות עבודה,לא נראה לי כי הם לא כתבו לי ככה גם לא נראה לי שיש מסמכים רלוונטים-כי הוא לא עובד אז אין אשור תקופות עבודה.
ועכשו זה היום האחרון שלי לשנות
כן, ככה.ככה אמור להיראות?את יודעת אם מיגלו נותן להעלות כמה קבצים ביחד?
לא צריך וורד.יואו אני מה זה מטרידה אותך אבל פשוט אין לי word במחשב יש מצב אני שולחת לך ואת מאחדת לי?
או שזה מדי קשה לך ....
בכיף! בהצלחה!הואי את נשמה תודה על הכל!!!!!
ה ישלם לך
נכון שלא רק להייטק אבל זה רק לתארים שחסר בשוק (חשבונאות, פסיכולוגיה, כלכלה, מתימטיקה, הנדסה, עבודה סוציאלית)טנא ממש לא רק ללומדי הייטק
לכל מי שחרדי ועושה תואר אקדמאי,כל מי שעונה על הקריטריונים האלו מקבל 7K לשנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: