איפה רואים את התשובה הסופית?צריך להיות בצד, אחרי הם נותנים תשובה סופית.
לי יש ניקוד בלי תשובה סופית
איפה רואים את התשובה הסופית?צריך להיות בצד, אחרי הם נותנים תשובה סופית.
יש לך רובריקה שאת יכולה להכניס בפנים צילום צ'ק+פרטי חשבון?לי יש ניקוד בלי תשובה סופית
זה מוזר, יש טבלת ניקוד שלהם מאוד ברורה, לא כתוב או זה או זה.אני גרה בירושלים וזה אשכול 3. למה לא נתנו לי גם וגם? נתנו לי רק שיקום שכונות??
יאפיש לך רובריקה שאת יכולה להכניס בפנים צילום צ'ק+פרטי חשבון?
אז לכאורה קיבלת אישור למענק.
לאעל לידה של ילד נוסף השנה במאי יש עניין לעדכן? יוסיף משו?
שתקבלי תשובה בימים הקרוביםאצלי מופיע שזה בבדיקה ראשונית אבל יש פרוט נקודות, מזה אומר? אין לי מקום להכניס פרטי חשבון או משהו...
אשמח לתשובת המבינים...
תבדקי באתר באיזה סטטוס הבקשה שלך נמצאת.אה,
רק למי שקיבל כבר תשובה,
יש טבלה של הפירוט?
??אם יש לי 70 נקודות בפירוט ניקוד זה אומר שאני לא יקבל??
לפי הטבלה שלהם זה רק מ71 נקודותאם יש לי 70 נקודות בפירוט ניקוד זה אומר שאני לא יקבל??
108 ומעלה | 12,480 ₪ |
107 - 85 | 6,240 ₪ |
84 - 71 | 4,000 ₪ |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: