אז כתבתי זה התנאים של הקרן!!!!מצוין שיתרמו אבל למה להחליט לי מי יהיה המוהל?
כמו שלמעלה מישהו הביא את זה
אז כתבתי זה התנאים של הקרן!!!!מצוין שיתרמו אבל למה להחליט לי מי יהיה המוהל?
אז הוא כבר כתב כי הם רוצי לקדם מוהלים מומחים.מצוין שיתרמו אבל למה להחליט לי מי יהיה המוהל?
קודם כל אני ביררתי והקרן באזל נותנים מוהלים מומחים בלבד שהם עשו כבר מלא מלא בריתות וסתם לכתוב שזה ניסוי על הילד זה לא חוכמה וגם מוציא שם רע!!!!
לא נכון מה שאתה כותב כי אני מאמין שיש כאן המון אנשים שמכירים את המוהל הרה"ג ר' זאב פוקס מו"צ בביה"ד של הרה"ג ר' משה שאול קליין שליט"א
הבן אדם הזה הוא מוהל מומחה וותיק ויש לו כל יום כמה בריתות
והוא מהמוהלים הראשיים שעובדו אם קרן באזל! ויש עוד המון מוהלים מומחים ומוכרים שנמצאים במאגר של קרן באזל!
אז לכתוב סתם שזה מוהלים לא מוכרים אז מי יותר מוכר ממנו?!?!?!
אז מה הפירוש על מה שהם אמרו לי על ר' זאב פוקס שהוא עבד אם קרן באזלטוב
זה לא קרן ולא בתיח (ך)
זה פשוט כמה מוהלים שרוצים להיכנס לשוק ומוכנים לשלם
חלקם כיום כבר הצליחו והם לוקחים כסף ולא משלמים כסף
אם אף פעם לא שמעת את השם מניין לך שהוא צעיר, ( נכון שהוא צעיר) אך חוץ מזה אני אישית הייתי איתו בבריתותאף פעם לא שמעתי על השם הזה ונראה לי שהוא בן אדם מאד צעיר לומר שהוא מפוצץ בבריתות
איהו מותיב לה ואיהו מפרק,אז מה הפירוש על מה שהם אמרו לי על ר' זאב פוקס שהוא עבד אם קרן באזל
ביררתי אצלו בעצמו והוא אמר לי שהוא עבד איתם!!!!
אז כאן יש אנשים שרוצים להקטין כל דבר במקום לעזור אחד לשני
זה יכול לחסוך לאנשים כסף אני חושב אפילו בא נגיד שלא יביאו לי את המוהל הכי מומחה אבל מציאות שזה עוזר ואין אחד שלא צריך כסף בכזה מצב!!!!
תודה וחבל סתם להקטין ולהשמיץ כל דבר טוב שיש בעולם!!!!!
קשה לי להאמין שזה היה לפני כל כך הרבה זמן כי הקרן לא קיימת שנים רק בכמה שנים האחרוניםאיהו מותיב לה ואיהו מפרק,
פעם הוא עבד איתם
ולאט לאט הוא נכנס
והיום הוא כבר מבוקש בפני עצמו
לא נראה לי לפי הבירורים שלי קרן באזל משתמשים במוהלים מומחים ויש איזה נגיד שרוצה לתרום דווקא לסעודות ברית!!!הבעיה הכי קשה למוהלים היא להיכנס לשוק מכיוון שאף אחד לא מוכן לקחת אותם וכדי לקבל אישור רשמי של מוהל צריך מינימום 10 בריתות.
אני יודע שפעם היו אנשים שאפילו טסו לחו"ל כדי לעשות בריתות.
היום יש כל מיני טריקים אחרים אבל צריך לשלם עליהם כסף.
כך שזה הגיוני שאדם ישלם 1200 שקל כדי שתיקח אותו כמוהל.
האם זה הסיפור כאן? לא יודע ,אבל תבדוק היטב.
זו פרוצדורה רפואית ולא כדאי ליפול על מתלמד.
(נ.ב. יש מוהלים היום שלא לוקחים כסף)
מישהו שמע על קרן באזל שהם נותנים 1000 ש"ח לסעודת ברית
מותנה בתנאי שלוקחים מוהל מהקרן!!!!
ביררתי והקרן באזל נותנים מוהלים מומחים בלבד שהם עשו כבר מלא מלא בריתות
זה יכול לחסוך לאנשים כסף אני חושב אפילו בא נגיד שלא יביאו לי את המוהל הכי מומחה אבל מציאות שזה עוזר ואין אחד שלא צריך כסף בכזה מצב!!!!
אם כבר ביררתם הכל, מה השאלה?לפי הבירורים שלי קרן באזל משתמשים במוהלים מומחים ויש איזה נגיד שרוצה לתרום דווקא לסעודות ברית
בהנחה שזה נכון - זה רעיון מקסים בעיני.המטרה של הקרן היא לפרסם מוהלים שלא מספיק מוכרים בציבור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: