למה נראה לךלא מכיר
אבל נשמע רע מאוד!
כי משלמים לך עלזה???למה נראה לך
יש לי חבר טוב שהוא מוהל מומחה למד אצל הרב קיין שיש לו אישור ממשרד הבריאות, והיות והוא ראה כמה בריתות שלא נעשו לגמרי על פי ההלכה הוא מוכן לשלם לכל מי שלוקח אותו 1200 ש"ח (כמובן מי שלוקח אותו בגלל הסיבה של כסף ) ולמרות שהוא מפוצץ בבריתות. המוהל אברהם יוסף רוזנבלט 0548501080 ואפשר לברר עליו אצל הרב קיין 0533100612מישהו שמע על קרן באזל שהם נותנים 1000 ש"ח לסעודת ברית
מותנה בתנאי שלוקחים מוהל מהקרן!!!!
קודם כל אני ביררתי והקרן באזל נותנים מוהלים מומחים בלבד שהם עשו כבר מלא מלא בריתות וסתם לכתוב שזה ניסוי על הילד זה לא חוכמה וגם מוציא שם רע!!!!כי משלמים לך עלזה???
מזה ניסוי על הילד?
לא נכון מה שאתה כותב כי אני מאמין שיש כאן המון אנשים שמכירים את המוהל הרה"ג ר' זאב פוקס מו"צ בביה"ד של הרה"ג ר' משה שאול קליין שליט"אביררנו על זה בעבר אחרי שראינו מודעה המעיני הישועה...
המטרה של הקרן היא לפרסם מוהלים שלא מספיק מוכרים בציבור
שיקול שלכם האם לקחת מוהל לא מוכר בשביל 1000 שקל.
אף פעם לא שמעתי על השם הזה ונראה לי שהוא בן אדם מאד צעיר לומר שהוא מפוצץ בבריתותיש לי חבר טוב שהוא מוהל מומחה למד אצל הרב קיין שיש לו אישור ממשרד הבריאות, והיות והוא ראה כמה בריתות שלא נעשו לגמרי על פי ההלכה הוא מוכן לשלם לכל מי שלוקח אותו 1200 ש"ח (כמובן מי שלוקח אותו בגלל הסיבה של כסף ) ולמרות שהוא מפוצץ בבריתות. המוהל אברהם יוסף רוזנבלט 0548501080 ואפשר לברר עליו אצל הרב קיין 0533100612
מוהל מומחה שעושה המון בריתות לא משלם 1000 ש"ח על כל ברית!קודם כל אני ביררתי והקרן באזל נותנים מוהלים מומחים בלבד שהם עשו כבר מלא מלא בריתות וסתם לכתוב שזה ניסוי על הילד זה לא חוכמה וגם מוציא שם רע!!!!
לא נכון מה שאתה כותב כי אני מאמין שיש כאן המון אנשים שמכירים את המוהל הרה"ג ר' זאב פוקס מו"צ בביה"ד של הרה"ג ר' משה שאול קליין שליט"א
הבן אדם הזה הוא מוהל מומחה וותיק ויש לו כל יום כמה בריתות
והוא מהמוהלים הראשיים שעובדו אם קרן באזל! ויש עוד המון מוהלים מומחים ומוכרים שנמצאים במאגר של קרן באזל!
אז לכתוב סתם שזה מוהלים לא מוכרים אז מי יותר מוכר ממנו?!?!?!
מאיפה האומץ?מוהל מומחה שעושה המון בריתות לא משלם 1200 ש"ח על כל ברית!
אני מברר על מוהל ועל לחסוך כסף ולכן פתחתי את האשכול הזההפנסיונר, למעשה אתם רוצים לברר על מוהל או לפרסם את השרות שיש לכם קשר אליו?
וגם אם נאמר שכן... מה הבעיה?הפנסיונר, למעשה אתם רוצים לברר על מוהל או לפרסם את השרות שיש לכם קשר אליו?
אולי זה הרעיון של הקרןמוהל מומחה שעושה המון בריתות לא משלם 1000 ש"ח על כל ברית!
וח"ו לא הוצאתי שם רע רק שאלתי שאלות להבין......
ח"ו לא דיברתי אישית על אף מוהל לא מכיר!!!מאיפה האומץ?
אם הוא כותב לך פרטים אישיים של המוהל?
אין החי מכחיש את החי...
אדרבה אשריו ואשרי חלקו!!!
מצוין שיתרמו אבל למה להחליט לי מי יהיה המוהל?אולי זה הראיון של הקרן
וסתם כך יש כזה עניין של עשירים לתרום כסף לסעודת ברית ויש עליו המון סגולות
אז אולי במקרה שתצטרך את זה תתקשר לקרן ותשאל את כל השאלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: