לא התכוונתי להגיד שאצלנו אסור, רק אני יודע שיש כאלו שאצלם אסוראצלנו מותר להם - אבל במקרה שבאמת צריך..
לא התכוונתי להגיד שאצלנו אסור, רק אני יודע שיש כאלו שאצלם אסוראצלנו מותר להם - אבל במקרה שבאמת צריך..
אצלנו אסור כאשר זה לא לצורך....לא התכוונתי להגיד שאצלנו אסור, רק אני יודע שיש כאלו שאצלם אסור
תוכל להביא לי מקור ?חדר הורים מוזכר בנביא כ'קודש הקדשים', לא נכנסים לשם סתם...
כך גם אנחנו. מסוג הדברים שחולפים מעצמם עם הגיל. אם זה לא מפריע, לא רואה סיבה לא לתת להם את זה.לנו כהורים זה לא הפריע, שמחנו לתת להם מקום מוגן והרגשה נעימה שיש תמיד לאן לפנות.
אלשיך שמות לח ג,ד.תוכל להביא לי מקור ?
אפשר מקור יותר מדויק?אלשיך שמות לח ג,ד.
שמות רבה פרשה ל
יש גאון מווילנא שמוכיח כן מפסוק בנביא, אבל משום מה זכרוני נשכח ממני עתה.
אינו בנמצא תחת ידיאפשר מקור יותר מדויק?
שימו לב מה כתוב שם: "ואילו קודש קדשים הוא חדר המיטות והילדים... ועיקר קודש הקדשים הוא חדר הילדים".אבל הנה מתוך ספר גאון יעקב
כתבתי שזה לא המקור, כי המקור הוא אחד מן הראשונים.ובכל מקרה, לא חושבת שיש קשר כלשהו בין כל הציטוטוים למיניהם, לבין הנושא הנידון.
את הגדול העברנו כשהיה בו שנה וחצי כך שהוא לא דם לב יותר מדיאיך נראה לך הוא מרגיש להיות לבד בחדר כששלושתכם ביחד בחדר השני..??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: