זה באמת מאד קשה עם עלויות מאד גבוהות. (לא תהיה תח"צ נוחה ליישובים שמורכבים מבתים חד קומתיים ומאידך כל השירותים הנצרכים -קופ"ח/תעסוקה/בנק/מכולת לא יהיו במרחק הליכה, אז כל משפחה צריכה לפחות רכב אחד (על פי רוב שניים וגם הבלאי שלהם גבוה בגלל תשתיות,)זה בדיוק, מה שעושים אחינו החרדלים מזה עשרות שנים, ובאלפים, בהצלחה רבה.
למה אנחנו לא?
או לחילופין להתפלל לפינוי בינוי...ולהתפלל שזה לא יפול
אני מדבר על פירפרייה שמחיר הקרקע אפס ופיתוח מאה-מאה חמישים אלףאו לחילופין להתפלל לפינוי בינוי...
אם כולם יבואו לשם, המחירים אולי יעלו, ואז אולי ישתלם ליזמיםאני מדבר על פירפרייה שמחיר הקרקע אפס ופיתוח ומאה עד מאה חמישים אלף
איך יממנו פינוי בינוי?
בקושי בקרית גת יש פינוי בינוי, אז בקצה העולם?
אפשר לבנות שם חדש ללא הגבלה, אפילו אישרו העמקת הסיפסוד בעוד 50,000 כי כל המכרזים האחרונים חזרואם כולם יבואו לשם, המחירים אולי יעלו, ואז אולי ישתלם ליזמים
גם אצלם רוב הציבור גר באשדוד ובית שמשמאד שרק חסידי גור יודעים לעשות כאלו דברים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: