למסירה מכתב. (כן, בלי חוכמות או שטיקים, פשוט מכתב) + עדכונים ודרמות היסטריות...

מצב
הנושא נעול.

שרלוט

משתמש סופר מקצוען
ואילו בלוגו המקצועי זכתה הגב'
@שריונה

תודה על הזכייה, לא חלמתי לרגע שאזכה.
כבר זכיתי כמה פעמים בכל מיני הגרלות אבל בכזו זכייה שווה עדין לא זכיתי
לא מזמן הייתה הגרלה מטעם עיתון מסויים, מגזין שכולו רק חידות, סודוקו, תשבצים.
להפתעתי זכיתי בפרס הכי נחשק שם: שובר על סך סכום גבוה לרכישת כלב!!!(כן כן)
היות ואחותי עזרה לי בפתרונות, פרגנתי לה מכל הלב את השובר והיה קצת ''שמייח'' ביננו
גם כן זכייה.
אז בקיצור, תרמתי שלא על מנת...

(עריכה: נמחקו לי משפטים.)

לכן
אני מעבירה הלאה את הזכייה בלוגו מקצועי לכל התורם מעל 180 שקלים.

נערך לאחרונה ב:

shuki53

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הרב @נתן גלנט אם עדיין יש לך כוח להוסיף להגרלה(גם אותי ריגש ההתגיסות ונעזרתי המון בחברי פרוג) נשמח להוסיף להגרלה הערב עוד משהוא קטן בובת ניו יורק מהמבחר שבמלאי באתר לילד ולגן לתורמים שיתרמו וגם שתרמו לפחות 100 ש"ח

שחכתי להוסיף כולל משלוח בדואר רשום

הדודה מלכי

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
תסלחו לי אבל לא ידעתי שרובכם כאן תינוקים כנראה פעם האחרונה שהייתם קשורים לחתונה זה היה החתונה שלכם בבקשה לא להעלב כאחד שב"ה חיתן 15,000 ש"ח זה הרבה כסף אבל לחתן ילד צריך מלבד החזקת הבית סכום קרוב ל100,000 ש"ח אנא אנא אין המלאכה נקראת אלא על שם גומרה תרמו והתרימו זה פיקוח נפש כפשוטו גייסתם סכום נאה אבל אין די בכך אם המחותן הנכבד הסכים לקבל תרומת בשר ודם ואם ר' נתן יצא מגדרו (ובמקום לנעול אשכולות הוא התגייס לעניין ;);))סימן שהמצב קשה אנא אם כבר אז כבר בא נעשה דבר מושלם אל תגבילו בזמן אלא נמשיך עד היעד של חתונה בכבוד!!! בלי מועקות בלב והרטבת כריות אח כמה קל בעולם הזה להציל נפשות בגרושים ממש ידוע דבריו של הגר"א לפני הסתלקותו שכאן בעולם הזה אפשר לרכוש מצוות בקופיקות ובעולם הבא כבר א"א בעד כל הון דעלמא
כמה נכון.
גם אני בעד לא להגביל יעדים, אלא פשוט לתת לאנשים להמשיך לתרום, אנחנו בע"ה נגיע לסכומים גדולים מאוד (לפי הקצב).
אבל בוא נלך על אמצע, שחתונה ממוצעת (בלי הפרזות) אפשר גם בסביבות ה- 60,000. (בלי לפתוח פה דיון..)
וגם אל תשכחו ש(אני די בטוחה) רוב האנשים פה, כן, גם אלו שתרמו - בעצמם לא ממש גומרים חודש. אבל מי כעמך ישראל לא מסוגלים לעמוד מנגד ותורמים את המעשר, או גם מעבר...
כך ש..לא לזלזל, אבל גם לא לעצור את הנתינה. זו דעתי.
אל תשכחו שחצי (להערכתי) מהאנשים פה לא נכנסים באופן יומיומי, אז יש עוד הרבה הרבה שבטח עוד לא נחשפו לאשכול הזה בכלל.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
הייתי מנסה להציע בכל זאת שמי שיש לו אפשרות בעצמו או אפשרות להפעיל מישהו שיש לו אפשרות לתרום מוצרים שיכולים להיות לתועלת לבני הזוג שירים את הכפפה....
לדוגמה: אם האשכול הזה התחיל בגלל ש"ס, אולי יש מי שיכול לתרום את הטלית? תיק לטלית ולתפילין לחתן?

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הרב @נתן גלנט אם עדיין יש לך כוח להוסיף להגרלה(גם אותי ריגש ההתגיסות ונעזרתי המון בחברי פרוג) נשמח להוסיף להגרלה הערב עוד משהוא קטן בובת ניו יורק מהמבחר שבמלאי באתר לילד ולגן לתורמים שיתרמו וגם שתרמו לפחות 100 ש"ח
מוסיף.
ציפור קטנה לחשה לי באוזן שמדובר במוצר 'שווה' במיוחד.
תזכו למצוות!!!

אכן מוצר שווה. אבל דווקא בגלל זה, למה הגרלה? אולי עדיף לתת את הבובה לראשון שיתרום סכום בגובה מסויים? (זו בובה יקרה, עולה בחנויות בסביבות 160-180 ש"ח).

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
הייתי מנסה להציע בכל זאת שמי שיש לו אפשרות בעצמו או אפשרות להפעיל מישהו שיש לו אפשרות לתרום מוצרים שיכולים להיות לתועלת לבני הזוג שירים את הכפפה....
לדוגמה: אם האשכול הזה התחיל בגלל ש"ס, אולי יש מי שיכול לתרום את הטלית? תיק לטלית ולתפילין לחתן?
האמת, שאתה קורא את מחשבותיי. (או אולי מציץ לי במייל, אני מתחיל לפתח חרדות, הצילו!)
הנזקק שח לי היום בכאב, במייל, כי הוזמנה סופית שמלת כלה, וכי טרם שולם עבורה.

אז הנה לך.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אכן מוצר שווה. אבל דווקא בגלל זה, למה הגרלה? אולי עדיף לתת את הבובה לראשון שיתרום סכום בגובה מסויים? (זו בובה יקרה, עולה בחנויות בסביבות 160-180 ש"ח).
היא ביקשה הגרלה, אז הבובה תוגרל, למי שתורם מעל סכום מסויים שתקבע גב' @שח מט

shuki53

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

אין בעיה החלטת הרבנים והרבניות דפה מקובלת

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חיפשתי את הלינק והייתי צריך לדפדף יותר מדי אחורה, אז הנה הוא שוב:
"הלינק לתרומה"

סופי12

משתמש סופר מקצוען
צפה בקובץ המצורף 350745
מכיון ואינני יוצרת ואין לי משהו אטרקטיבי לתרום החלטתי
לתרום בצק מוכן להפרשת חלה כולל שינוע בירושלים ביום רביעי או חמישי הבא לפי רצון הזוכה
רק להפריש, לקלוע, להכניס לתנור ולהינות בעז"ה מהריח ומהטעם
ולזכות למצוות הכנסת כלה והפרשת חלה בערב חג מתן תורה
למי שיתרום מעל 444 ש"ח כמנין חלות
(הבצק עשוי ממוצרים בד"ץ - קמח רובינפלד 80%)
וע"י זה יושפע שפע רב בכל העולמות!
כדי שלא לכפות את המצווה על מי שלא מעונין
חשבתי שהפרס הזה לא יכנס להגרלה
אלא יוצע לבא בתור שיתרום מעל 444 ש"ח וירצה לקבל את הפרס
אם לא ירצה, הפרס יוצע לבא בתור שיתרום מעל 444 ש"ח וכן הלאה
אם אף אחד לא ירצה
אני וביתי נהנה ממנו :)

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אז כנראה שלא הבנתי את הקטע של האשכול
כי אני רואה עכשיו כאן תרומות של מוצרים ואת זה אני יכול להעביר לו בכיף
לכתוב לו כסף טרי וכאלה לא יעבור כאן.

למה להעביר לו? תתרמו בעצמכם. גם אני תרמתי בעצמי בלי להעביר לבוסית.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ועוד תרומה צנועה שהתקבלה מידיד החפץ בעילום שם
ביקש שיזכירו אותו ואת משפחתו לישועה רוחנית וכלכלית
להודות ולהלל.png

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
בזה

בזה הרגע חתמת על הצו הסופי לסגירת המגבית....
לא רוצה להרוס מסיבות כי יש כאן כמה דברים שמדהימים אותי באשכול הזה, וכמה דברים מרגיזים.
נתחיל במדהימים:
ההתגייסות הזאת של כל החברים לטובת מישהו שאתם בכלל לא יודעים מיהו, ובכל זאת תורמים סכומים יפים מאוד, זאת דוגמה לערבות הדדית מרשימה, קידוש השם שאין כמוהו, ונראה לי שזכיתם במצווה מהודרת של הכנסת כלה, בהידור.
גם התרומות של הפרסים מרשימות מאוד, באמת כל אחד נתן את כל מה שיש לו בשביל שהמגבית תצליח, מעריך מאוד את הסופרת שגם תרמה כסף ולא הסתפקה בתרומת ספרים, והצלמת שמיוזמתה תרמה צילום לתורמים, וכל אלה גם תרמו כסף, וגם הטבות.
הקצב של המגבית נהדר, והאווירה נפלאה ומרוממת.
אבל תסלחו לי אם אני אבקר קצת את מנהלי המגבית, על צהלות השמחה המוגזמות, הפומפוזיות הנתן גלנטית שמציפה כאן את הפורום, לא מכסה על העובדה שעם כל ההתפעלות מהקצב וההתגייסות, עדיין הסכום שנאסף ושכביכול מסמן את זה שהגענו ליעד הוא זעום באופן בלתי יאמן.
אני בבוקר עמדתי מול הפקיד בבנק וביקשתי מסגרת של עשרת אלפים שקלים.
הפקיד אישר.
שמחתי.
ומה קרה דקות לאחר מכן?
כרטיס האשראי ירד, שכר הדירה ירד, וכל עשרת אלפים השקלים נעלמו כאילו לא היו.
(אני עדיין לא אוסף תרומות לעצמי, אבל אפשר להשאיל לי כסף מיותר אם יש לכם)
אז מה זה 15000₪??
כלום וחצי!
זה יבלע בתוך המינוס כמו הפרות השמנות בחלום פרעה, ויקץ נתן גלנט בבוקר, שמח וטוב לב, ויתהדר כאן במגבית, (ויש לו על מה) אבל הבחור שלנו ימשיך להסתובב בגמחים של קופרמן, קפלן, סטפנסקי ומלול, בניסיון לקושש עוד כמה שקלים, כדי שלכלה יהיה איפור נורמלי, אולי הוא יוכל לקנות לעצמו כובע חדש לחתונה, ובמקום לשלוח את כל הילדים באוטובוס, ולבקש מהשכן שיקח אותם לחתונה, הם יוכלו להזמין הסעה לאולם.
אולי הוא יוכל לשלם לאולם במזומן, לא בצ'ק דחוי ("תוציא אותו רק בעשירי אחרי צהריים, ותתקשר לוודא שיש משהו בחשבון, כי אסור לי שזה יחזור")
אולי בשבע ברכות הוא יוכל להזמין קייטרינג ולא לבקש משפרלינג שיכינו אורז, ממיימון שיכינו דגים, ומשטרנשוס להכין את הקינוח.
אתם בכלל לא קולטים כמה הוצאות יש בחתונה, גם אם מיימון כן יכינו את הדגים, ושפרלינג יכינו את האורז, עדיין יצטרכו לשלם לאנג'ל על החלות, ולטמפו על הסודה.
הייתי ממליץ לגלנט ולכל הצוהלים למיניהם, לחשוב אם כל הפרסום הזה וכל ההתלהבות מתחילים לגרד בכלל משהו ממה שנדרש בבסיס של הבסיס.
אני אישית מאמין לנתן גלנט, חושב שיש בו יכולות להרים משהו באמת מקצועי, יש המון פוטנציאל בפרוג, והוכחת כבר שיש לך את היכולת להזיז את האנשים, אז בבקשה - אל תסתפק בסכומים מגוחכים.

נ. ב. אל תענה לי בסגנון - "אם יש לך כאלה עצות, אולי תעשה את זה בעצמך".
כי אני לא מזלזל ביכולת, היעד הנמוך הוא שמרגיז אותי, החשיבה השטיבלאית המצומצמת שלא מאפיינת אותך בדרך כלל, מרגיזה אותי.

תארו לכם שאתם ערב חתונת ביתכם, ומגיע אליכם ידיד בשם @נתן גלנט ואומר לכם, רב יואל הצלחנו להשיג לכם מענק של 30000 שח,(מאמינה שאוטוטו אנחנו שם) מה? מענק? כן, יש איזה פורום חרדי נכבד, וכתבתי שם שאתה מחתן וצריך קצת עזרה ומפה לשם זה מה שהשגנו לכם, מאמינה שהייתם אומרים תודה ולא שואלים למה רק 30000...:eek::eek::eek:

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תארו לכם שאתם ערב חתונת ביתכם, ומגיע אליכם ידיד בשם @נתן גלנט ואומר לכם, רב יואל הצלחנו להשיג לכם מענק של 30000 שח,(מאמינה שאוטוטו אנחנו שם) מה? מענק? כן, יש איזה פורום חרדי נכבד, וכתבתי שם שאתה מחתן וצריך קצת עזרה ומפה לשם זה מה שהשגנו לכם, מאמינה שהייתם אומרים תודה ולא שואלים למה רק 30000...:eek::eek::eek:
אפשר להבין מה הקשר?
תודה חייבים לומר, וכל הכבוד.
זה שהשתלחתי במכובדנו @נתן גלנט זה רק כי הוא מסוגל יותר
אני חושב שרק מהאמביציה שלו להוכיח לי כמה הוא מוצלח (מה שנכון) אפשר להביא עוד כמה עשרות אלפי שקלים.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אפשר להבין מה הקשר?
תודה חייבים לומר, וכל הכבוד.
זה שהשתלחתי במכובדנו @נתן גלנט זה רק כי הוא מסוגל יותר
אני חושב שרק מהאמביציה שלו להוכיח לי כמה הוא מוצלח (מה שנכון) אפשר להביא עוד כמה עשרות אלפי שקלים.
טוב הבנתי את המטרה, רק לא כל כך את הדרך, לא כולם מבינים את מה שאתם רציתם להסביר

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה