עוזר לציבור
משתמש רשום
אם סים כשר שהכל יהיה בצורה הכי כשרה ועליות נמוכות
מי מכיר אפשר לעזור לי בעיניין זה לישישבה (עמותה) אם תרומות נמוכות
כמובן שאין דבר כזה בלי אינטרנט.אם סים כשר שהכל יהיה בצורה הכי כשרה ועליות נמוכות
חייב סים עם אינטרנט.נדרים פלוס
יש את חברת כספיטאם סים כשר שהכל יהיה בצורה הכי כשרה ועליות נמוכות
אם סים כשר שהכל יהיה בצורה הכי כשרה ועליות נמוכות
נכון נדרים פלוס עובדים דרך תשטיט אינרנטמידיעה (נכון ללפני שנתיים), לנדרים פלוס אין סים כשר והם מסתמכים על התוכנה שבד"כ קשה לצאת ממנה.
אני מחפש משהו עם סים כשריש לי מכשיר אשראי עם סים ללא אינטרנט מכספיט
יכולה למכור בהזדמנות
אתה צודק כוונתי על סים כשר עם חותמת ואני לא מעוניין בשום סוג שזה דרך האינטרנט גם הכי חסום שישנראה לי שכוונת השואל היא על סים כשר עם חותמת, לשיחות בלבד.
אין דבר כזה!! פעם היה מכשירי אשראי שהתקשרו למס' טלפון (באמצעות קו בזק, לא ידוע לי על משהו סלולרי גם אז), וזה לקח כדקה לאישור עיסקה.
בשנת 2021 אין דברים כאלו חדשים והכל עובד על אינטרנט, גם מסונן אבל חובה אינטרנט.
איך אתם יודעים שאם הסים הזה היה בסמארטפון רגיל לא היה אינטרנט?והיום הגיע בכולל אצלנו מישהו לגבות כסף דרך מכשיר שעובד על סים בלבד ללא חיבור לאינטרנט ב 100%
מבחינת המכשיר.במכשיר שיש לי
הסים ללא אינטרנט בכלל
שאלת אותו מאיפה יש לו?והיום הגיע בכולל אצלנו מישהו לגבות כסף דרך מכשיר שעובד על סים בלבד ללא חיבור לאינטרנט ב 100%
הוא לא אמר לי מאיפה יש לו את זה אבל הוא אמר שתפנה לוועד הרבנים יש להם גם את אותו מכשירשאלת אותו מאיפה יש לו?
כי אני לא מכיר דבר כזה
לועד הרבנים יש מסופונים של כספיט.הוא לא אמר לי מאיפה יש לו את זה אבל הוא אמר שתפנה לוועד הרבנים יש להם גם את אותו מכשיר
אפשר לקבל פרטייםיש לי מכשיר אשראי עם סים ללא אינטרנט מכספיט
יכולה למכור בהזדמנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: