תלוי בצבע השיער ובעובי שלו
לעומת זאת המכשיר הזה
מחוייב לתוצאות בשיער פנים וגם בשיער בהירElos Me® I Official Online Shop
Elos Me is the first and only hair removal technology designed for unisex use, suitable for all skin types and hair types.elosme-lescolton.com
יש באתר כמה דגמים של מכשירים -
כך שהדגם הכי חדש הכי יקר
לקבלת הנחה משמעותית. 0548465868מנסיון המכשיר סנסלייט מושלם מי שמעונינת לקנות יש לי אפשרות לקבלת הנחה משמעותית למי שרוצה שווה
סנסיקה נסיון וברור עם חברות שיש להם את בראון ועוד מכשירים עשיתי סקר מקיףמישהי יודעת מה עדיף
סנסיקה או בראון ?
יש לי כמה חברות שעברו ממכוני ליזר לסנסיקה וראו תוצאות מדהימות וזה גם חסכון ענק בכיסוואי באת לי משמיים
עשיתי טיפולים בפרופורציה ונגמרה לי החבילה... נשארו מקומות עוד עם שערות
בנוסף עשיתי טיפולים ללא הגבלה אצל יפה מקסימוב, הבעיה היא שאני גרה ממש רחוק וממש קשה לי להגיע לשם..
שווה להשקיע ועל מה מהם?
כמה בערך?לקבלת הנחה משמעותית. 0548465868
את אומרת שסנסיקה עדיף מבראון?יש לי כמה חברות שעברו ממכוני ליזר לסנסיקה וראו תוצאות מדהימות וזה גם חסכון ענק בכיס
דרך החברה או דרך חנויות מובחרות. אני סגרתי איתם דיל שווה מי שרוצה יכולה ליצור איתי קשר 0548465868את אומרת שסנסיקה עדיף מבראון?
מה המחיר בערך?
איפה קונים את זה?
בהחלט סנסיקה יותר נוחה לשימוש ורואים תוצאות בשטחאת אומרת שסנסיקה עדיף מבראון?
מה המחיר בערך?
איפה קונים את זה?
אני יכולה להמליץ מנסיוןבעקבות סגירת קווין בי אני רוצה לקנות את המכשיר סנסילייט פרו של סנסיקה..
מישהי יודעת האם הוא יעיל?
יעזור לי ממשששש!!!
צפה בקובץ המצורף 1585787
הגיע לי אתמול עוד לא השתמשתי בו אבל עשיתי פעם אחת מהמכשיר של חברה שלי ומאוד נהנתי לכן קניתי גם.
עשינו קבוצת רכישה של המכשיר אז אותו משווק עשה לנו מחיר פצצה 1,800 ש"ח.
אם את מעוניינת לקנות תתקשרי אלי ואני אתן לך את המספר שלו
0534103919 - אאשמח שכל מי שרכשה את מכשיר הלייזר
אשמח שכל מי שרכשה את מכשיר הלייזר של סנסיקה דרכי שתשלח לי מייל עם השם שלה ומספר פלאפון שלההגיע לי אתמול עוד לא השתמשתי בו אבל עשיתי פעם אחת מהמכשיר של חברה שלי ומאוד נהנתי לכן קניתי גם.
עשינו קבוצת רכישה של המכשיר אז אותו משווק עשה לנו מחיר פצצה 1,800 ש"ח.
אם את מעוניינת לקנות תתקשרי אלי ואני אתן לך את המספר שלו
0534103919 - אפרת
efrat3919 וההמשך של כתובת מייל @ וכו'...אני רואה שהוא לא נותן לפרסם מיילים...תודה.אשמח שכל מי שרכשה את מכשיר הלייזר של סנסיקה דרכי שתשלח לי מייל עם השם שלה ומספר פלאפון שלה
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה לכן!
.דרך החברה או דרך חנויות מובחרות. אני סגרתי איתם דיל שווה מי שרוצה יכולה ליצור איתי קשר 0548465868
לסנסילייט יש 6 עוצמות אנרגיה 1 ממש לא מורגש עד 6 שגם הוא לא מאוד חזק אפשר לכוון לאיזה עוצמה טוב לך ואני חושבת שלאט לאט אפשר לעלות עם העוצמה. כי מתרגלים אז הוא פחות רגישאיך הסנסי לייט מבחינת כאב?
(כאחת שסבלה מכל לייזר שהוא ללא ידית קירור- נורא חשוב לי)
@mf868 כמה הדיל שלך? פחות מ1780?
כי יש את זה- לטובת כולם-
מכשיר ביתי להסרת שיער סנסיקה - Sensica Sensilight Pro | מצאתי שיתפתי
רפאלי הרשת הגדולה והידועה למוצרי חשמל במגזר בשיתוף פעולה מיוחד וראשון מסוגו ובהטבה מיוחדת למצאתי שיתפתי. מכשיר הלייזר הביתי הטוב והאיכותי במחיר שובר שוק ! ובנוסף לקבוצת "מצאתי שיתפתי" - פינצטה מוארת בשווי 80 ש"ח במתנה ! קבלו את מכשיר הלייזר Sensilght PRO - מבית סנסיקה. מכשיר ביתי להסרת...like2share.co.il
בעצם אם אני קונה דרכך זה גם 1780?לסנסילייט יש 6 עוצמות אנרגיה 1 ממש לא מורגש עד 6 שגם הוא לא מאוד חזק אפשר לכוון לאיזה עוצמה טוב לך ואני חושבת שלאט לאט אפשר לעלות עם העוצמה. כי מתרגלים אז הוא פחות רגיש
מבחינת המחיר
זה אותו מחיר רק ההבדל הוא בשירות ובאחריות עם את קונה אותו ישר מהחברה יש לך 60 ימי ניסיון עם את לא מרוצה אפשר להחזיר את המכשיר ומקבלת החזר מלא
יש גם ליווי של קוסמטיקאיות לכל שאלה
וגם אחריות על הפולסים לכל החיים וגם פינצה עם תאורת לד
מה שמי שקונה דרך רפאלי יש לה רק אחריות על המכשיר לשנתיים ברפאלי ופינצטה וזהו .
בבתקוה שעזרתי למשהי
בהצלחה
את קונה אותו ישר מהחברהבעצם אם אני קונה דרכך זה גם 1780?
וזה דרך החברה עצמה?
עם כמה ראשים זה מגיע?
מתאים לשפם ועורף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: