תתחדשי....תוכלי להעלות לי את הקישור?אני הזמנתי עכשיו מרפאלי פרו 5 עם 2 ראשים יבואן רשמי
בקישור שהעלו פה למעלה.
תתחדשי....תוכלי להעלות לי את הקישור?
תודה
אשמח אם תכתבי ליאבל זה עוד לא הגיע לי, אז לא מנסיון...יבואן רשמי | מסיר שיער בראון Braun Silk-Expert Pro 5 PL5152 IPL
מסיר שיער IPL מבית בראון | מתאים לכל חלקי הגוף | 3 מצבי שימוש להסרת שיער | כולל *שני ראשים* לשימושים שונים וסכין גילוחrefaeli.co.il
זה אותו מכשיר?אני קניתי פה, עלה לי 1800, (נראה לי שהורידו עכשיו אתת המחיר) הוא מגיע עם 3 ראשים ומניסיון אישי עובד טוב
איפה יש הכי זול המכשיר עם הראש הצר?אני סתם חושבת שחבל לבזבז זמן עד שמחליטים איפה ומתי ואיזה מכשיר קונים, אפשר בזמן הזה להספיק כבר הרבה טיפולים, כל ההמלצות פה היו של בראון, אז במקום להתלבט שעות, פשוט תקנו.
זה הכי זול שראיתי והוא עם ראש צרזה אותו מכשיר?
מכשיר להסרת שיער בראון Braun Silk-expert Pro 5 PL5243 IPL | גאדג'ט מובייל אילת
מסיר שיער Braun Silk-expert Pro 5 PL5243 בטכנולוגיית IPL להפחתת שיער גלויה תוך כ- 4 שבועות בלבד, מהיר, חזק ועדין על העור, עם 3 ראשי הסרה, סכין גילוח ונוס, ופאוץ’ רךgadget-mobile.co.il
יש להם משלוחים?זה הכי זול שראיתי והוא עם ראש צר
לא מכירה את סילק, את הבראון אני לא מכירה מניסיון, לא משתמשת בו אבל שמעתי עליו מלא, הוא הכי מוכר ויש תגובות טובות.מישהי יודעת על סילק מנסיון?
מבררת לחברה .זה מתאים לכל הגוף.
לא הצלחתי להבין מכל האשכול הזה ....
והאם כואב
אולי עדיף הבראון?
מכשיור טוב ממש!אשמח אם תכתבי לי
אחרי הניסיון כי אני ממש רוצה לקנות אותו
תודה!!
איזה בראון, יש קישור?אני סתם חושבת שחבל לבזבז זמן עד שמחליטים איפה ומתי ואיזה מכשיר קונים, אפשר בזמן הזה להספיק כבר הרבה טיפולים, כל ההמלצות פה היו של בראון, אז במקום להתלבט שעות, פשוט תקנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: