יש ב150 שקל ל3 שנים .ואז כמה סים חודשי ?
מישהו כתב פעם משהו על 9 ש"ח יכול להיות ?
בלי תשלום חודשי ?יש ב150 שקל ל3 שנים .
בלי.בלי תשלום חודשי ?
יפה !בלי.
יפה !
היכן ?
מחיר ?הכי זול כולל מכשיר רק וויז
זה דרך המלך
ממליצים גםהכי זול כולל מכשיר רק וויז
זה דרך המלך
יש אפשרות לשים לזה סינון?יש עכשיו שם שובר הנחה של 15%SIM – רמי לוי – מוקד הטענות
rami-levy-prepaid.co.il
יש אפשרות להסיר את כל האפליקציות חוץ מהוויזיש אפשרות לשים לזה סינון?
למיטב ידיעתי אי אפשר לפרוץ אותושימו לב שמכשירי דרך המלך אומנם חסומים בצורה די מקצועית, ואם אתם מעדכנים על בעיה יש מי שיתקן, אבל, מי שמבין קצת במכשירים, או לחילופין משחק הרבה באפשרויות גם אם הוא לא כל כך מבין, עשוי למצוא את עצמו גולש במדרון...
גילוי נאות, יש לי מכשיר של דרך המלך, אני לא משתמש בו. מושאל למישהו שלא מבין כלום.
מכשיר של שיאומי עם סינון של הדרן...יש לי למכור לך מכשיר של הדרן שלא בשימוש
בסיסי ופשוט ביותר
יש לנו מכשיר של דרך המלך.שימו לב שמכשירי דרך המלך אומנם חסומים בצורה די מקצועית, ואם אתם מעדכנים על בעיה יש מי שיתקן, אבל, מי שמבין קצת במכשירים, או לחילופין משחק הרבה באפשרויות גם אם הוא לא כל כך מבין, עשוי למצוא את עצמו גולש במדרון...
גילוי נאות, יש לי מכשיר של דרך המלך, אני לא משתמש בו. מושאל למישהו שלא מבין כלום.
אפשר לראות בכזה גודל תוך כדי נסיעה?מכשיר של שיאומי עם סינון של הדרן...
זה גודל של מכשיר וויז ממוצעאפשר לראות בכזה גודל תוך כדי נסיעה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: