לי יש את של טפאל
חדש מהפסח הזה..
מרוצה בטירוף הכנתי המוןןןן גם כבלינצ'ס מעולים(עם מילויים שונים וטעימימםם)
וגם כאטריות למרק שמאוד משדרג(וגם אטריות עם ירקות מוקפצים ועוד כיד הדמיון)
תכלס
המתכון שלי לבלינצ'ס: (מומלץ להכפיל בכפולות...)
חצי כוס מים
2 כפות גדושות קמח תפו'א
לערבב היטב שלא ישארו גושים
להוסיף
3 ביצים וקורט מלח
לחמם כף וחצי שמן במחבת ולהוסיף לבלילה תוך כדי ערבוב
(השמן החם טוב להספג בבלילה)
(טיפ שלי-- כדאי לשים את החומרים בקופסא עם מכסה אטום ואז לסגור את הקופסא ולערבב, מתערבב בקלי קלות)
טיפ נוסף-
תשמני נייר סופג בשמן ולפני כל נגלה נוספת של בלינצ'ס תשמני עם הנייר את ששת העיגולים
זה ממש מוצלח
חדש מהפסח הזה..
מרוצה בטירוף הכנתי המוןןןן גם כבלינצ'ס מעולים(עם מילויים שונים וטעימימםם)
וגם כאטריות למרק שמאוד משדרג(וגם אטריות עם ירקות מוקפצים ועוד כיד הדמיון)
תכלס
המתכון שלי לבלינצ'ס: (מומלץ להכפיל בכפולות...)
חצי כוס מים
2 כפות גדושות קמח תפו'א
לערבב היטב שלא ישארו גושים
להוסיף
3 ביצים וקורט מלח
לחמם כף וחצי שמן במחבת ולהוסיף לבלילה תוך כדי ערבוב
(השמן החם טוב להספג בבלילה)
(טיפ שלי-- כדאי לשים את החומרים בקופסא עם מכסה אטום ואז לסגור את הקופסא ולערבב, מתערבב בקלי קלות)
טיפ נוסף-
תשמני נייר סופג בשמן ולפני כל נגלה נוספת של בלינצ'ס תשמני עם הנייר את ששת העיגולים
זה ממש מוצלח