איזה מהמכשירים מומלץ (שניהם אותו מחיר)
יש עוד הבדל, חוץ מזה שאחד מתאים ל4 והשני מתאים ל6?
תודה
יש עוד הבדל, חוץ מזה שאחד מתאים ל4 והשני מתאים ל6?
תודה
יש לי את המכשיר של טפאל של ה6 - מכשיר מושלם, נח לשימוש, ערב שבועות עשיתי 50 בלינצ'ס בלי להרגיש.. זה מגיע עם 6 מריות עץ ומצקת נוחה של טפאל.
בערב פסח קיבלתי כזה נוסף מתנה, אשמח למכור לך את זה.
הפלטה לא נשלפת אבל היא 'לבושה' על המכשיר ולכן ניקיתי את זה עם סקוטשברייט כמו שאני מנקה את המחבת של טפאל ואח"כ שפכתי על זה מים (לא הרבה)הפלטה נשלפת לניקוי? איך מנקים?
ובכמה את מוכרת?
לי יש אותו, 6 בלינצ’סאת נעולה על טפאל?
כי הDAVO יותר איכותי ומוצלח
מה הכוונה אותו?לי יש אותו, 6 בלינצ’ס
מצויין ונח לשימוש
את הDAVOמה הכוונה אותו?
כי פשוט יש לנו שתיים אחד לחלבי...
הוא יותר איכותי בלי השוואהאת הDAVO
אני שמה פחות מהכמות המסומנת באמצע הכף אבל במידה שהבלילה תכסה את כל השקע (שימי לב אם את לא ממלאת בטעות את כל הכף, יש סימון עד היכן למלא)גם לי יש את ה-6 של TEFAL
על הדרך,
יש למישהו מתכון לבלינצעס למכשיר?
זה יוצא במכשיר מעט עבה יותר מאשר במחבת... אני כבר מנסה כמה וכמה מתכונים ועדין לא הגעתי למשהו מדויק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: