עושים אותו מעט יותר קריספי ומעט מלוח (ולא מתוק) וזה משמש כבסיס למנה ראשונה כמו קוביות חזה עוף עם רוטבמה לא חלבי? מה עושים עם וופל בלגי פרווה?
אפשר את המתכון?מנסיון יש לי מתכון מעולההה פרווה
פעם התווכחי על זה עם חברות ובסוף כולם הודו שהמתכון שלי מעולה
איזה מתכון את מכינה?אני חילבתי את המכשיר וממש הצטערתי עליו
רק לאחר החילוב גילנו שאחד מבני הבית לא טוב לו חלבי
אז אני מכינה פרווה
ויוצא טעים מאוד
מצורף מתכוןאיזה מתכון את מכינה?
מה את שמה במקום חלב? מים הולך?מצורף מתכון
אני שמה מיץ תפוזים וזה מצויןמה את שמה במקום חלב? מים הולך?
חלב שקדיםמה את שמה במקום חלב? מים הולך?
בכל מקרה זה מתכון לוופל מלוח, אני מחפשת מתכון מתוק... אבל תודה בכל אופן.. זה ישמש אותי בעתיד.
יכול להיות שעדיף לך לאפות בתנוריש המלצה למכשיר איכותי, שמייצר וופלים עבים ועסיסים בדומה לגלידריות?
המכשיר המאכזב שלי מוציא פנקייקים בצורת וופל בלגי
מנסיון- איזו חברה מומלצת?יש המלצה למכשיר איכותי, שמייצר וופלים עבים ועסיסים בדומה לגלידריות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: