מידע שימושי מכשירים להטענת רב קו

חושב נכון

משתמש צעיר
בטח אתם מכירים את זה, שאתם רוצים להטעין רב קו ואין לכם איפה להטעין ואתם עולים לאוטובוס בחשש שאולי אולי יעלה פקח...
בטח הייתם רוצים מכשיר ליד הבית שיהיה מותקן באופן קבוע ללא צורך להיות תלותי בחנויות וכד
מי שיש לו רעיון לא משנה איפה בארץ לא משנה אם זה מוסד או חנות או חדר מחשבים כל מקום שאתם חושבים שזה רעיון להניח שם מכשיר
פשוט תכתבו לי ואני ידאג לכם במהירות האפשרית!

פסגות

משתמש מקצוען
בטח אתם מכירים את זה, שאתם רוצים להטעין רב קו ואין לכם איפה להטעין ואתם עולים לאוטובוס בחשש שאולי אולי יעלה פקח...
בטח הייתם רוצים מכשיר ליד הבית שיהיה מותקן באופן קבוע ללא צורך להיות תלותי בחנויות וכד
מי שיש לו רעיון לא משנה איפה בארץ לא משנה אם זה מוסד או חנות או חדר מחשבים כל מקום שאתם חושבים שזה רעיון להניח שם מכשיר
פשוט תכתבו לי ואני ידאג לכם במהירות האפשרית!
לדעתי
בתחנות אוטבוס הכי נחוץ
תתחיל עם הגדולות יותר....
ושלא יהיה על חשבון הקו;)

לאלה שפה יש בד"כ גם גישה לאתר של רב קו,
יש חיבור כזה של קורא כרטיסים שקונים בשירות לקוחות(או איך שלא קוראים למקום הזה) של רב קו ב5 ש"ח (ככה זה היה בכל אופן)
ומאז נפתר לנו הבעיה של לרוץ אחרי כל מיני....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה