זה לא פלייבקפעם ראשונה שאתם מנגנים פלייבק?
אוקי..זה לא פלייבק
זה נגינה מלאה עם מקצב שהכנסתי לאורגן (לא מה שמגיע עם האורגן)
אני לא רואה מורכבות בשיר הזה יותר משירים אחרים. מבנה קלאסי של 4/4 ושירה סטנדרטית.המבנה של השיר הזה ספציפית יותר מורכב מבחינת הקצב, לדעת מתי להתחיל את הבית הבא וכו'
וואו ! תודה על התגובה (זה נראה שאתה פעם ראשונה שומע חומרים שלי )מזהים את הפוטנציאל.
תנסה אולי להקליט את זה ביחד עם מקצב מהאורגן.
ואם אתה רוצה לבנות מקצבים בעצמך מומלץ קודם ללמוד לנגן לפי קצב,
ואז גם ללמוד איך בונים מקצבים של תופים, מתי עושים מעברים וכו'.
תמשיך כך ובע"ה תצליח.
קודם כל 'העיקר זה הלב' וזה מאוד מורגש כאן, גם השתפרת מפעמים שעברו שהעלית חומרים.אשמח לשמוע מה אתם אומרים
תודה ממש !קודם כל 'העיקר זה הלב' וזה מאוד מורגש כאן, גם השתפרת מפעמים שעברו שהעלית חומרים.
ואיך מונעים את זה ???שים לב מה שכתבתי לך "...גם השתפרת מפעמים שעברו שהעלית חומרים."
זה גורם לי להוריד את החשק כמעט מלנגןניסיתי לנגן את זה הרבה, וכל פעם היה פספוס ופשלה. וגם אם חלק היה חלק - יבוא החלק הבא ויתפספס !
קודם כל אם אתה מחובר לנגינה ואוהב את זה אפי' אם תרצה להוריד את החשק זה לא ילך לך כי זה משהו בנפש.ואיך מונעים את זה ???
זה גורם לי להוריד את החשק כמעט מלנגן
צודקקודם כל אם אתה מחובר לנגינה ואוהב את זה אפי' אם תרצה להוריד את החשק זה לא ילך לך כי זה משהו בנפש.
תודה אבל יש ליאתה מעוניין בתווים של "מכניסי רחמים" - בשביל שהנגינה תהיה יותר מדויקת וזורמת?
זה שיר קצת מבלבל מבחינת כמה פעימות לחכות בין קטע לקטעאני לא רואה מורכבות בשיר הזה יותר משירים אחרים. מבנה קלאסי של 4/4 ושירה סטנדרטית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: