התייעצות מכירת קורס דיגיטלי בדיסק און קי - סיכון?

פאר הפרי

מהמשתמשים המובילים!
אני נתקלת בנשים שרוצות לקנות קורס דיגיטלי שלי, אבל אין להם אפשרות לפתוח קישורים (או אין אינטרנט בכלל..)
מציעים לי לעשות כמו הרבה היום.. לשלוח את הקבצים, או לתת דיסק און קי (ויש כאלה בעלות גבוהה יותר שחוסמים הורדה והעתקה..)

יש למשהוא ידע בנושא? האם מומלץ? זה לא סיכון שיעתיקו ממני את החומר?

ובמידה וכן, איפה עושים כאלה דיסק און קיים ;) ?

אשמח לכל מידע בנושא:)

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היום אני חושבת שגם אם כל החסימות אנשים יודעים לאלתר דרכים להעתיק....
לא יודעת מה הייתי מציעה לך
אבל מאמינה שזה יכול לעבור מאוד מהר במיוחד שזה קורסים שלך :rolleyes:

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי תתייעצי עם רבקה גולדברג שמוכרת קורסים של תסרוקות
היא שולחת דיסק און קי עם החומר

ויטמין

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני נתקלת בנשים שרוצות לקנות קורס דיגיטלי שלי, אבל אין להם אפשרות לפתוח קישורים (או אין אינטרנט בכלל..)
מציעים לי לעשות כמו הרבה היום.. לשלוח את הקבצים, או לתת דיסק און קי (ויש כאלה בעלות גבוהה יותר שחוסמים הורדה והעתקה..)

יש למשהוא ידע בנושא? האם מומלץ? זה לא סיכון שיעתיקו ממני את החומר?

ובמידה וכן, איפה עושים כאלה דיסק און קיים ;) ?

אשמח לכל מידע בנושא:)
@bris יכול לעזור לך עם דיסק און קי מוגן

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
באיסור- אם באמת מצליחים להעתיק אני כבר ראיתי אנשים לא בדיוק חושבים על ההשקעה ומעתיקים, ולא רק זה
מבחינתם מה יקרה אם רק הם העתיקו זה אותו דבר כמו שהם מסתכלים ביחד באונקי וכו'
או שבמילא זה כבר מסתובב אצל כל העולם אז למה בדיוק אני לא אעתיק....
אבל יכול להיות שזה ייתן לך גם פרסום אנשים יראו יתרשמו ויתעניינו....

שלום וברכה.

ניתן לראות כאן על הרעיון של תוכנה לבניית קורסים בלי צורך באינטרנט. אחד מהמעלות שם זה שיש הגנה לקורס כך שמי שרוצה להכנס אליו צריך להזין קוד שבעל הקורס נותן לו. גם אם הוא יעביר את הקוד הזה למישהו אחר זה לא יעזור, כי כל מחשב דורש קוד אחר. דבר נוסף, יש גם הצפנה לקבצי הוידאו, כך שמי שפותח את הוידאו בלי התוכנה, יכול לצפות רק ב10 שניות הראשונות.

כתבתי שם שהפסקתי לשווק את הרעיון. כעת אני מנסה לעשותו שוב. מדובר במשהו עוצמתי במיוחד.

זה פותר גם את הבעיה שהועלתה באשכול כאן, מדובר בהגנה מקסימלית מפני העתקות.

אז אם זה מעניין אתכם, שלחו לי מייל: r0527657630 ג'ימייל קום.

אורחת לרגע

משתמש מקצוען
שלום וברכה.

ניתן לראות כאן על הרעיון של תוכנה לבניית קורסים בלי צורך באינטרנט. אחד מהמעלות שם זה שיש הגנה לקורס כך שמי שרוצה להכנס אליו צריך להזין קוד שבעל הקורס נותן לו. גם אם הוא יעביר את הקוד הזה למישהו אחר זה לא יעזור, כי כל מחשב דורש קוד אחר. דבר נוסף, יש גם הצפנה לקבצי הוידאו, כך שמי שפותח את הוידאו בלי התוכנה, יכול לצפות רק ב10 שניות הראשונות.

כתבתי שם שהפסקתי לשווק את הרעיון. כעת אני מנסה לעשותו שוב. מדובר במשהו עוצמתי במיוחד.

זה פותר גם את הבעיה שהועלתה באשכול כאן, מדובר בהגנה מקסימלית מפני העתקות.

אז אם זה מעניין אתכם, שלחו לי מייל: r0527657630 ג'ימייל קום.
אשמח לשמוע פרטים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה