הם מכרו הכלאנחנו רוצים!! אין מענה!
הם מכרו הכלאנחנו רוצים!! אין מענה!
להתייאש?הם מכרו הכל
נמכר!הם מכרו הכל
תקדישו חצי שעה לשבת על המחשב ולתפוס כרטיסים ברגע שמוצעיםלהתייאש?
אנחנו רצים אחרי הכרטיסים כמו .... אין?
מחפשים בנרות לקנות 6-8 כרטיסים לכל זמן ...
korsim.w-gmail.com
אני רוצה לקנות אותם, אשמח שתיצרו קשר@רינה דיצה וכל המעוניינים למכירה 4 כרטיסים למחר [שני] בבוקר
אם רלוונטי 0533113939
יש לי גם לשני בוקר, רק שאני צריך עוד, אם תרצה למכור אותם צור קשר במספר 0548470152אם זה רלוונטי לי יש 8 כרטיסים למחר יום שני בבוקר מעוניין להחליף בעד יום חמישי 0533113939
עדיין נשאר לך הכרטיסים, א"כ אשמח לקנות אותם. 0548470152אני רוצה
0504177738
אשמח לקנות אותם,@רינה דיצה וכל המעוניינים למכירה 4 כרטיסים למחר [שני] בבוקר
אם עדיין זה רלוונטי אני רוצה, 0548470152@רינה דיצה וכל המעוניינים למכירה 4 כרטיסים למחר [שני] בבוקר
הקפצהמעוניינים להחליף 3 כרטיסים של שלישי בצהרים תמורת 3 כרטיסים לשלישי בוקר.
למכירה 7 כרטיסים ל 'עולים לירושלים, יום חמישי בין 15:00 - 10:00מכירת והחלפת כרטיסים כאן
נא להשאיר את האשכול הראשי לעדכונים בלבד
תודה רבה!
אני מעוניינת ב- 5 רלוונטי עדיין ?למכירה 7 כרטיסים ל 'עולים לירושלים, יום חמישי בין 15:00 - 10:00
אני רוצה איך אפשר ליצור קשר?למכירה 7 כרטיסים ל 'עולים לירושלים, יום חמישי בין 15:00 - 10:00
מעוניינת ב-4 כרטיסים איך יוצרים קשר?למכירה 7 כרטיסים ל 'עולים לירושלים, יום חמישי בין 15:00 - 10:00
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: