אני מעוניינת 0533125086למכירה כרטיס אחד למופע המימונה היום ב21:00
אני מעוניינת 0533125086למכירה כרטיס אחד למופע המימונה היום ב21:00
עדיין רלוונטי?למכירה 2 כרטיסים לנחשונים במים למחר יום ראשון כ"א באב כניסה+נסיעה
יציאה מקרית הרצוג ע"י מאפית הצבי (בין השעות 19-23).
ESHETCHEVER בג'ימייל.
אני מעוניינת (צריכה 3 סכ"ה) 0533125086למכירה כרטיס אחד למופע המימונה להיום בשעה 21:00
מעונינת ב2-4 כרטיסים למחר בשעה 21:00 למופע המימונה-מחר יום שניגם אני מעוניינת בכרטיס אחד או שניים למופע המימונה היום בערב.
תודה
0527195606
למכירה 8 כרטיסים לחוויה בחווה נסיעה+כניסה
יום שני הקרוב כ"ב אב בס"ד
אני מעונינתמעוניינת למכור 2 כרטיסים למופע של טלי אברהמי ביום שני בשעה 5:00
יש לי אחד. ואם מוכרים שם מסתבר שנגמר או יגמר מהר כי היתה גם רכישה דרך הטלפון
אשמח ממש 0504127203מעוניינת למכור 2 כרטיסים למופע של טלי אברהמי ביום שני בשעה 5:00
מעוניינת 0556773477מעוניינת למכור 2 כרטיסים למופע של טלי אברהמי ביום שני בשעה 5:00
לעולים לירושלים יש אשכול נפרד, בטח תהיה שם יותר חשיפהלמכירה 6 כרטיסים לעולים לירושלים למחר בין 10:00 ל 15:00
אני מעונין.לנו יש אחד. יעזור?
רלוונטי??מעוניינת למכור 2 כרטיסים למופע של טלי אברהמי ביום שני בשעה 5:00
נמכררלוונטי??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: