אחת, שגם יש לה תאומות אמרה לי כשילדתי משהו טובבתאומות שלנו שמנו מיחם שבת כל השבוע כדי שכל הזמן יהיו מים חמים זמינים
לתינוקות רבים זה גורם כאבי בטן עזים.אחת, שגם יש לה תאומות אמרה לי כשילדתי משהו טוב
תרגילי אותן לתמ"ל בטמפרטורת החדר וכך לא יהיו לך בעיות
ובאמת כך אני עושה
אין לי מים חמים ולא מיחם. אני מרתיחה מים ושמה בכד גדול, גם הילדים שלי יכולים להכין בקבוקים
לא צריך לבדוק אם מידי חם או קר
ובלילה אני מכינה ארבע בקבוקים, מניחה ליד המיטה ומי שצריך מקבל, אני מתוך שינה שולפת בקבוק ודוחפת לפה של הבכיין, לא צריך לקום טרוטת עיניים לעמוד ולמדוד.
אם אתם מכירים מישהו שעובר לתמ"ל תעבירו לו את זה כי זה הקלה עצומה!!!
קחי בחשבון שגם לקב"ה יש תוכניות, אחוז גבוה מתאומים נולדים כפגים ואז יש תוכניות אחרות ולא שיך להניק 24/7, בכל מקרה, ברוב הפגיות,שלום רב!
אני לקראת לידה של תאומים ואשמח להתייעץ עם המנוסות כאן לגבי הנקה,
אני אמא ל- 7 ילדים ומתלבטת האם להתחיל עם ההנקה? האם זה לא דורש עבודה כל היום סביב ההנקה?
אשמח לקבל מענה ממנוסות בתחום...
תודההההההההההההההההה!!!
מוזמנים לניו בורן, אני מבני ברק.שלום רב!
אני לקראת לידה של תאומים ואשמח להתייעץ עם המנוסות כאן לגבי הנקה,
אני אמא ל- 7 ילדים ומתלבטת האם להתחיל עם ההנקה? האם זה לא דורש עבודה כל היום סביב ההנקה?
אשמח לקבל מענה ממנוסות בתחום...
תודההההההההההההההההה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: