נייחמחשב נייד/נייח?
זה אחרי כיבוי אתמול בצהרים והפעלה הבוקר...הכי טוב קודם כל הפעלה מחדש.
מה ההבדל ביניהם ? זה לא אותה פעולה ?@קפוצ'וני לא כיבוי והדלקה אלא הפעלה מחדש.
לא נראה אבל אולי,@קפוצ'וני אולי הכפתור הזה נהרס???
תנסי אולי לעשות את כל הדברים שעושים עם שיפט..לא נראה אבל אולי,
איך בודקים?
זה פותח לי חלונית חדשהקונטרול + שיפט + T לפתוח את הטאב בכרום שסגרת וכו וכו
באגב לא קשור אליכם. אבל בהקלדה בשיטה עיוורת משתמשים תמיד עם השיפט השמאלי לעשות את כל הסימנים, זה הרבה יותר נוח ומהיראני לא מצליחה פתאום לעשות סימנים כמו סימן שאלה וסוגריים וכל זה עם השיפט הימני, רק השמאלי עובד לי.
וזה נורא מסורבל...
מישהו יודע איך לסדר את זה?
אבל כל הסוגריים והסימן שאלה קרובים לימין...באגב לא קשור אליכם. אבל בהקלדה בשיטה עיוורת משתמשים תמיד עם השיפט השמאלי לעשות את כל הסימנים, זה הרבה יותר נוח ומהיר
זה לא פותח את החלונית שסגרת זה מכבר????זה פותח לי חלונית חדשה
לא מכירה את כל הפונקציות של השיפט...
לכן כתבתי באגב ולא קשור אליכם כי מי שמקליד לא בשיטה עיוורת אז ודאי שהוא חושב לעשות את שניהם עם אותו היד.אבל כל הסוגריים והסימן שאלה קרובים לימין...
זהו, רק השיפט השמאלי פותח לי חלונית שסגרתי,זה לא פותח את החלונית שסגרת זה מכבר????
בקיצור תנסי לעשות את השימושים של השיפט ע"מ לדעת אם המקש תקין או תקול..
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: