דרוש מידע מכירים קצת מקלדת?

קפוצ'וני

משתמש פעיל
אני לא מצליחה פתאום לעשות סימנים כמו סימן שאלה וסוגריים וכל זה עם השיפט הימני, רק השמאלי עובד לי.
וזה נורא מסורבל...
מישהו יודע איך לסדר את זה?

יאיר אגוזי

משתמש צעיר
שניהם עושים את אותה פעולה וההבדל ביניהם שעושים שתיים. אחת בצד ימין ואחד בצד שמאל. - כדי שתוכל לכתוב מהר בלי להעביר את הידיים צד. (לכן גם במספרים.)
אז כנראה שנהרס הלחצן שמתחת לפלסטיק.

אפשר לבדוק ע''י הוצאת קוביית הפלסטיק (של שיפט) ע''י סכין או חפץ דק. (זה יוצא בקלות וזה לא הורס)
אם הבעיה בסיליקון שמתחת ללחצן. או בלוח מתחת. או שזה פשוט סתם כריזה של המקלדת.
אבל זה לא קשור למחשב.

בהצלחה.

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני לא מצליחה פתאום לעשות סימנים כמו סימן שאלה וסוגריים וכל זה עם השיפט הימני, רק השמאלי עובד לי.
וזה נורא מסורבל...
מישהו יודע איך לסדר את זה?
באגב לא קשור אליכם. אבל בהקלדה בשיטה עיוורת משתמשים תמיד עם השיפט השמאלי לעשות את כל הסימנים, זה הרבה יותר נוח ומהיר

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אבל כל הסוגריים והסימן שאלה קרובים לימין...
לכן כתבתי באגב ולא קשור אליכם כי מי שמקליד לא בשיטה עיוורת אז ודאי שהוא חושב לעשות את שניהם עם אותו היד.
אבל בשיטה עיוורת עם יד אחת לוחצים על השיפט וביד השניה על הסימן הרצוי

קפוצ'וני

משתמש פעיל
זה לא פותח את החלונית שסגרת זה מכבר????
בקיצור תנסי לעשות את השימושים של השיפט ע"מ לדעת אם המקש תקין או תקול..
בהצלחה
זהו, רק השיפט השמאלי פותח לי חלונית שסגרתי,
הימני פותח חלונית חדשה...
בקיצור המקש תקול...

תודה לכולם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה