נתקלתי כבר בכמה מתכונים מיוחדים לחגים- טבולה אבוקדו, טבולה רימונים.
ואני באמת בהתלבטות-- הבורגול לא יוצר חסר טעם? איך הוא משתלב עם טעמים חזקים כמו רימון או רוטב מתוק?
מי שמכירה מנסיון אשמח לשמוע מה הדרך הכי טובה להכין את הבורגול לפני, ואיך כדאי לתבל את הסלט שייצא מלא בטעמים.
ואני באמת בהתלבטות-- הבורגול לא יוצר חסר טעם? איך הוא משתלב עם טעמים חזקים כמו רימון או רוטב מתוק?
מי שמכירה מנסיון אשמח לשמוע מה הדרך הכי טובה להכין את הבורגול לפני, ואיך כדאי לתבל את הסלט שייצא מלא בטעמים.