נכון בהחלט.אבחון דידקטי זה לא מקצוע טיפולי...
אכן,כמו שכתבו הידרותרפיה וראיתי פרסום על גינון טיפולי- כמובן שזה לא תואר מוכר אלא לימודי תעודה.
הנחיית הורים עם תעודה של שפ" י (לא בטוחה שזה רק שנה) וקאוצ'ינג עם התמחות בקשב וריכוז וכד'
נכון. אלא אם כן לא מחפשים עבודה בתחום טיפולי אלא נישה מעניינת בתחום החינוך המיוחד.אכן,
לדעתי אם כבר השקיעו והגיעו עד פה, שווה להשקיע עוד שנתיים ולהגיע לתואר שני מוכר, ובמקום להיתקע עם לימודי תעודה.
אכן,
לדעתי אם כבר השקיעו והגיעו עד פה, שווה להשקיע עוד שנתיים ולהגיע לתואר שני מוכר, ובמקום להיתקע עם לימודי תעודה.
יש לך מושג איפה בירושלים אפשר ללמוד תואר שני בתרפיה באומנות/ מוזיקה?אכן,
אמרו לי שבדוד ילין יש קבוצות נפרדות לנשים. לא בדקתי אם זה נכון.יש לך מושג איפה בירושלים אפשר ללמוד תואר שני בתרפיה באומנות/ מוזיקה?
אין תואר שני בשנה אחת.אסביר את עצמי:
ברעיון הייתי בכיוון של תואר שני ויש לי גם שע' אומנות. אך יש לי אפשרות למילגה רק לשנה אחת, לכן חשבתי מה אני אוכל ללמוד בשנה אחת.
אז אם יש לכן רעיון ללימודים במקום המוכר למל"ג(!!!) אשמח.
מה בין זה למבח"ר?אמרו לי שבדוד ילין יש קבוצות נפרדות לנשים. לא בדקתי.
מבחר זה מקום חרדי, ואין שום ספק שעדיף.מה בין זה למבח"ר?
תודה!אמרו לי שבדוד ילין יש קבוצות נפרדות לנשים. לא בדקתי אם זה נכון.
לימודי תואר שני בתרפיה M.A.A.T באמצעות אמנויות
ניתן ללמוד באחד התחומים הבאים:
אמנות חזותית
תנועה ומחול
מוסיקה
ביבליותרפיה
ויש כמובן את מבחר, אבל זה בבני ברק.
אני לא יודעת לגבי הפרטים הנ"ל, אבל פשוט תרימי טלפון ותשאלי בשני המקומות.תודה!
ידוע לך אם זה שונה ממבחר מבחינת מחיר/רמת לימודים/משך לימודים?
אני ממש מתעניינת בתחום. יש אפשרות להתיעץ איתך בפרטי?
סליחה על הפלישה.רכזת של תכנית 'הישגים' שההתמחות שלה בהכוונה ללימודים אקדמיים.
תכנית של המל"ג שנועדה לעזור לסטודנטים שלא מתמצאים במבוך האקדמי למצוא שם את ידיהם ואת רגליהם...סליחה על הפלישה.
במה מדובר?
אני לא יודעת לגבי הפרטים הנ"ל, אבל פשוט תרימי טלפון ותשאלי בשני המקומות.
ויש לי אפשרות גם להפנות אותך לרכזת של תכנית 'הישגים' שההתמחות שלה בהכוונה ללימודים אקדמיים.
תכתבי לי בפרטי, בשמחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: