אמא שלי אמריקאית ואני מעל גיל 18 יש עדין אופציה לעשות אזרחותשלום,
אני עושה את זה בקלות ובמהירות, במחיר מאוד אטרקטיבי
אם תרצו תוכלו לפנות אלי,
בברכה,
יש סיכוי להספיק לאזרח את הילדים בשנה הנוכחית כולל פטור מאגרה?אני עושה את זה בקלות ובמהירות, במחיר מאוד אטרקטיבי
ככל הידוע לי אין אפשרות לקבל אזרחות לאחר גיל 18אמא שלי אמריקאית ואני מעל גיל 18 יש עדין אופציה לעשות אזרחות
היא נולדה בארה"ב אבל לא למדה שם במוסדות ..
אשמח למידע בענין
יתכן מאוד שכן,יש סיכוי להספיק לאזרח את הילדים בשנה הנוכחית כולל פטור מאגרה?
לכאורה אם זה סכום שפחות מ3000 דולר יש על זה זיכוי מס למי שיש לילדיו אזרחותעצמאים גם צריכים לשלם 15% מע"מ
יש זיכוי תמיד, אבל אתה נשאר חייב להם. המון.לכאורה אם זה סכום שפחות מ3000 דולר יש על זה זיכוי מס למי שיש לילדיו אזרחות
אשמח לקבל מייל עם הצעת מחיר.שלום,
אני עושה את זה בקלות ובמהירות, במחיר מאוד אטרקטיבי
אם תרצו תוכלו לפנות אלי,
בברכה,
אם אתה חושב על זה ברצינות תתחיל לדאוג כבר עכשיו לדרכונים וויזותיש סיכוי להספיק לאזרח את הילדים בשנה הנוכחית כולל פטור מאגרה?
להלן התעריפים שאני לוקחת:אשמח לקבל מייל עם הצעת מחיר.
המסלול הוא בקשת גרין קארד ולאחר מכן מגורים בארה"ב בכדי להשיג אזרחותלי יש אזרחות אמריקאית כי אבא שלי נולד שמה!
האם אפשרי לעשות אזרחות לאשתי שהיא ישראלית לכל דבר?
אני אזרחתי את ילדייגם ממליצים על מנדלסון,
קבלנו פטור מאגרה בקלות ועזרו לקבל ראיון (היה לנו חוסר במסמכים)
08-9744467
השפעה של אזרחות אמריקאית -
תשלומי מיסים על הכנסות שבארץ כאן פטורות
כפל ביטוח לאומי לעצמאים (אבל לכאורה אמור להחזיר את עצמו בגיל פנסיה).
אם האזרחות היא מכח הסבא אז הילדים לא יוכלו להעביר אותה הלאה לילדיהם, ובעצם כשיתבגרו רק 'יפסידו' ולא יקבלו תמורה. (אא''כ תהיה שוב קורונה... )
בשביל מה ?לי יש אזרחות אמריקאית כי אבא שלי נולד שמה!
האם אפשרי לעשות אזרחות לאשתי שהיא ישראלית לכל דבר?
לכל ילד או למשפחה?בקשת ביטול אגרת אזרחות - 650 שקל
למשפחהלכל ילד או למשפחה?
מישהו יודע אם הם קיימים עדיין או מה קורה איתם? הגשתי דוח דרכם ופתאום הם לא מגיבים והמספר לא זמיןאני הגשתי דוח שנתי והצהרת הון אצל:
רחל ויעקב גייל
מייצג ומדווח מיסי ארה"ב | יועץ אזרחות
טלפון: 050-410-8851 | מייל:
m475114 שטרודל גימייל נקודה קום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: