תגובה מיותרתזה גזל גמור אין שום רב שמתיר את זה קופת חולים הם חברה פרטית ואין שום היתר לגנוב מהם
עדיף לשדוד בנק זה יותר כסף
וגם התירוץ שזה מגיע מהמדינה לא מחזיק מים לפי ידעיתי אין שום תקצוב ספציפי מהמדינה על סל לידה וגם אם כן הרי אם לא תיקח את הסיבסוד הכסף ישאר בקופה והקופה כבר זכתה בכסף ואין שום היתר להוציא את זה מהם בגניבה
וכמו כן הטיעון שהקופות יודעות מזה הוכח כלא נכון בעליל הקופות בשנים האחרונות דואגות לסגור כל פרצה בענין הזה ולא מסכימות לזה בשום אופן
בקיצור היזהרו ושמרו נפשותיכם
אשמח לקבל פרטים על מקומות רלוונטיים למי שישלא לדרוך שם זה ממש לא שוה חבל על הכסף ישש כאלה שנותנות מזומ יותר מהם
אני ממש מתנצל תמשיכו לגנובתגובה מיותרת
אף אחת לא שאלה אותך לדעתך ונושא האשכול לא היה מבחינה הלכתית
סליחה אני ממש מתנצל על ההפרעה אתם יכולים להמשיך לגנובתגובה מיותרת
אף אחת לא שאלה אותך לדעתך ונושא האשכול לא היה מבחינה הלכתית
את יודעת להגיד באילו חנויות ניתן להרשם לקורס ולקבל את השובר?הדבר היחיד שהצלחתי להוציא בינתיים זה קורס הכנה ללידה מmompower. עולה 450 עם החזר מלא משערי צדק( לא מהקופה) .ומקבלים שובר של 225 שקל בכמה חנויות.
אין החזרמישהי יודעת האם יש החזר ממעיני הישועה על קורס הכנה ללידה פרטי?
הי,אני יודעת על מי שנותנים חשבוניות להחזרים
אך לא מחנות אלא על קורסים (אמיתיים שניתנים להאזנה)
אם משהי רוצה שתעדכן
אני לא רוצה לפרסם בפומבי לפני שאברר אצלם...
יכולה לשלוח לי דרך איפה?@ayala1010 @תות @ערוגת הבושם @יעית
יכולות ליצור איתי קשר בפרטי,
עכשיו עשיתי קורס עם החזרים+ זיכוי במס' חנויות.
הקופות לא מאפשרותומה עם הלבשה אישית
מישהו יודע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: