עזרה מכירים חנות שנותנת חשבוניות להחזרים מהקופה מסל לידה?

תמר קרביץ

משתמש חדש
למי שמעוניינת אני עכשיו קיבלתי החזר מלא על הסל לידה בתשלום של 20% למעונינות אני יכולה לשלוח בפרטי את פרטיה המייל שלי הינו Z05041658 שטרודל גימל וכו

קצינלנבויגן

משתמש צעיר
זה גזל גמור אין שום רב שמתיר את זה קופת חולים הם חברה פרטית ואין שום היתר לגנוב מהם
עדיף לשדוד בנק זה יותר כסף
וגם התירוץ שזה מגיע מהמדינה לא מחזיק מים לפי ידעיתי אין שום תקצוב ספציפי מהמדינה על סל לידה וגם אם כן הרי אם לא תיקח את הסיבסוד הכסף ישאר בקופה והקופה כבר זכתה בכסף ואין שום היתר להוציא את זה מהם בגניבה

וכמו כן הטיעון שהקופות יודעות מזה הוכח כלא נכון בעליל הקופות בשנים האחרונות דואגות לסגור כל פרצה בענין הזה ולא מסכימות לזה בשום אופן
בקיצור היזהרו ושמרו נפשותיכם

נערך לאחרונה ב:

יעל שטרן

משתמש רשום
זה גזל גמור אין שום רב שמתיר את זה קופת חולים הם חברה פרטית ואין שום היתר לגנוב מהם
עדיף לשדוד בנק זה יותר כסף
וגם התירוץ שזה מגיע מהמדינה לא מחזיק מים לפי ידעיתי אין שום תקצוב ספציפי מהמדינה על סל לידה וגם אם כן הרי אם לא תיקח את הסיבסוד הכסף ישאר בקופה והקופה כבר זכתה בכסף ואין שום היתר להוציא את זה מהם בגניבה

וכמו כן הטיעון שהקופות יודעות מזה הוכח כלא נכון בעליל הקופות בשנים האחרונות דואגות לסגור כל פרצה בענין הזה ולא מסכימות לזה בשום אופן
בקיצור היזהרו ושמרו נפשותיכם
תגובה מיותרת
אף אחת לא שאלה אותך לדעתך ונושא האשכול לא היה מבחינה הלכתית

טובי קופ

משתמש חדש
הדבר היחיד שהצלחתי להוציא בינתיים זה קורס הכנה ללידה מmompower. עולה 450 עם החזר מלא משערי צדק( לא מהקופה) .ומקבלים שובר של 225 שקל בכמה חנויות.
את יודעת להגיד באילו חנויות ניתן להרשם לקורס ולקבל את השובר?

בחירה

משתמש חדש
מישהי יודעת האם יש החזר ממעיני הישועה על קורס הכנה ללידה פרטי?

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה