אני מחפש מעצב/ מאייר לוגו סגנון חסידי אמריקאי עבור הכנת לוגו
תודהיש את @hershy sh
תודה
אם אני קולט נכון את הצורך של הלקוח, הוא מחפש יותר בכיוון של איור וקטורי, אז הייתי מציע את @יצחק לוי הלוי .
בהצלחה!
וואו.מצורף לוגואים של השבוע האחרון תוצרת חו"ל
המעלות של לוגו חסידי אמריקאי בעיצוב מיוחד
1: מקורי (לא שמחר אתה רואה את זה בעוד אירוע)
2: נבנה לכתחילה לדרישות הלקוח
3: סגנון יוקרתי
4: קובץ ויקטור
ממולץ מאוד לגרפיקאים שרוצים לעצב לוגו למוסד /אירוע/ דינר (מקבלים את זה בקובץ פתוח)
(הצעות מחיר בפרטי, מתחיל ב-£350).
המשרד ממוקם בלונדון ועובד בשיתוף פעולה עם משרדי פרסום וגרפיקאים מישראל (שאוהבים את הסגנון)
אתר: https://potentialgroup.uk/
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.api.whatsapp.com
הריני מוחה בזאת!לוגואים מפה ומשם מהיבול האחרון
ר' מוטי היקרלוגואים מפה ומשם מהיבול האחרון
אני מצטרף להנ"ל @מוטי נאהמוטי זה לא בסדר חייבים עוד שיתופים
מעוד כמה קמפיינים מפוצצים...
יאללה!יינזף באופן חמור, עד כדי בחינת אפשרות של הפרדת הודעותיו לאשכול שיתוף נפרד.
מדהיםלוגואים מפה ומשם מהיבול האחרון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: