יש עוד הצעות בקהל?
השבוע פרסמו ב'הידיעון' - ידיעון הכפר
מודעת דרושים כמו את מחפשת
אין לי את העיתון כרגע מולי ונטפרי חוסם את התצוגה של העיתון באתר שלהם
אם אין לך נטפרי אולי תצליחי למצוא את המודעה באתר
https://hayedion.com/
יש עוד הצעות בקהל?
רק הבהרה: חסידיות, לא הכוונה לציבור החסידי. אלא לבנות חב"דיות חסידיות... אממ... חזקות כאילו.
מידיעון הכפר
אזור החגים פחות רלוונטי לבחורות בדרך כלל כי השלוחים מחפשים דווקא בחורים שיוכלו לעזור בפעילות כמו תקיעת שופר, ארגון סעודות, מניינים בבתי חבד שיש מחסור בכך וכד'בדכ יותר צריכים באזור החגים. לעכשיו הכל כבר תפוס
המודעה היחידה שמצאתי בידיעון אז הבאתי אותה אבל אני לא יודעת אם היא רלוונטית לבחורה לא חבדניקיתרק הבהרה: חסידיות, לא הכוונה לציבור החסידי. אלא לבנות חב"דיות חסידיות... אממ... חזקות כאילו.
תודה אבל לא מובן לי המספרצפה בקובץ המצורף 1178760
מידיעון הכפר
יש בהתחלה קידומת בינלאומית, ואחר כך המספר.תודה אבל לא מובן לי המספר
את רוצה דווקא בחו''ל?הי מקפיצה
יש למישהו אולי רעיונות?
מעדיפהאת רוצה דווקא בחו''ל?
לא, אבל בארץ קל יותר למצוא..מעדיפה
יש לך הצעה למשהו בארץ?
וואי שלחו לי לאחרונה 2-3 הודעות שמחפשים. אבל לא לידי כרגע... בע"ה אעלה יותר מאוחר.הי מקפיצה
יש למישהו אולי רעיונות?
כן אני ממש אשמח תודה!וואי שלחו לי לאחרונה 2-3 הודעות שמחפשים. אבל לא לידי כרגע... בע"ה אעלה יותר מאוחר.
אם אני זוכרת נכון, היה שם לוס אנג'לס בין השאר. מעניין אותך?
תנסי בבית חבד קוסקו פרואשמח שתרשמו פה את הפרטים שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: