ישנן מטפלות פרטיות שלוקחות 10 ש"ח לשעה/ 1000 ש"ח חודשי גלובלי (חברות שלי בנווה יעקב משלמות גם ככה)נתון חשוב.
בקרית מלאכי יש מחסור אדיר במטפלות.
אולי זה הסיבה שהמעון הליטאי מבוקש גם בחבד.
שמעתי שמשלמים 25 שקל לשעה למטפלת שלוקחת 7 ילדים.
אין מטפלות תמת, והפרטיות לוקחות מעל 2000 ולא עד 4...
צריך לקחת את זה בחשבון
אם יש מישהי כזו בקרית מלאכי, אשמח לשמוע.ישנן מטפלות פרטיות שלוקחות 10 ש"ח לשעה/ 1000 ש"ח חודשי גלובלי (חברות שלי בנווה יעקב משלמות גם ככה)
עד חמישה ילדים, עד השעה 2
שבוע שעבר 2 נשים שונות פרסמו שפותחות פעוטון פרטי בביתן לשנה"ל הבאה,אם יש מישהי כזו בקרית מלאכי, אשמח לשמוע.
בשביל כאלה שגרים שם ולא מוצאים...
ומי שעוד לא גר ורוצה להתעדכן - אפשר בפרטיאלו שגרים שם ולא מוצאים, יוכלו להתעדכן בפרטים בקלות, בקרב בני הקהילה
או באשדודשכחו לרשום שמשפחות עם בנות בגילאי בית הספר יוצאות לבית יעקב בקוממיות / יסודות
יש את המשפחות הספרדיות הוותיקות שהם פחות ב"קהילה" יותר מחולקים לפי בתי כנסת וזה הסגנון הספרדי הלא ישיבתיכמה חרדים ספרדיים גרים שם?
הם מאוגדים כקהילה?
מתכננים לפתוח גנים/בתי ספר/תלמודי תורה/סמינרים/ישיבות קטנות?
יש גם את הנקודה שאין איפה לקנות בגדים.וכל מידע נוסף יעזור לי
לחבד יש את כל המוסדות, מוסדות גדולים ומוצלחים מאוד.כל מי שגר בחבד גם נוסע? או שבסגנון מסויים יש?
ואגב תודה לכל העונים
פשוט שאלו מה יש חוץ מחב"דלחבד יש את כל המוסדות, מוסדות גדולים ומוצלחים מאוד.
יש עד תיכון לבנות וישיבה קטנה לבנים.
באמת היה נשמע מהאשכול הזה שחבד לא קיימת בקרית מלאכי, מה שרחוק מלהיות נכון
אילו קהילות קיימות בעיר? חוץ מחב''ד וכל המוסדות שלהם- אילו מוסדות קיימים? בית יעקב? ת''ת?
תחבורה- מרחקים שפויים לי-ם וב''ב?
וכל מידע נוסף יעזור לי,
לדעתי השאלה היא בנוגע לחנויות הבגדיםפשוט שאלו מה יש חוץ מחב"ד
יש בעיר שתים שלוש חנויות בגדים צנועות לנשים.כל מי שגר בחבד גם נוסע? או שבסגנון מסויים יש?
ואגב תודה לכל העונים
יש את אשדוד, במרחק של 12 דקות ברכב ו25 דקות באוטובוס.יש גם את הנקודה שאין איפה לקנות בגדים.
בשביל לקנות בגדים לנשים וגברים (לילדים כן יש), צריך לנסוע לאשדוד.
יש לך מספר של מתווך אמין בקריה?פירוט
מוסדות הקהילה:
חיידר בנשיאות הגר"ש שטינמן- בשנה"ל הבאה נפתחת כיתה א
גן חיידר, גן בנים/ בנות של רשת מעלות
מעון ששמו הולך לפניו ומבוקש מאוד אף בקרב חב"ד
תחבורה:
לירושלים- אוטובוס מתחנה מרכזית לתחנה מרכזית, ממוצע של כל 20 דק', (5 דקות נסיעה באוטובוס פנימי לתחנה)
בני ברק- 6 נסיעות ביום לכל כיוון, מתוך הריכוז החרדי (קו 356)
בית שמש- 3 נסיעות ביום לכל כיון (קו 33)
אשדוד- כל רבע שעה
סופ"ש ביתר ואלעד - מתוך הריכוז החרדי לשני הכיוונים, מ"ע- מהמרכזית לשני הכיוונים.
הקרבה לרכוזים החרדים (או שפשוט תעשו וויז/ גוגל מפות):
ב"ב, ירושלים- 40 דק',
בית שמש- 25 דק',
מ"ע- 45 דק',
אשדוד- 12 דק'.
שכונת בר יהודה052-623-2385 אריאל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: