סליחה שכתבתי לעיל דברים לא נכונים.בית כנסת של המקום ,ליטאי של הקהילה , רב הקהילה דיין מוכר מהקהילה באשדוד של הרב שרייבר. איש גדול בתורה אהוב בצורה יוצאת דופן על בני הקהילה .
תיקון טעותוהישיבה של הרב עמית מיועדת בעיקר לחיזוק של כיפות סרוגות (נראה לי)
כמה משפחות יש בערך בקהילה הליטאית ואיפה הן בעיקר גרות?בתור תושבת קרית מלאכי, המשתייכת לקהילה הלטאית,
הנה מה שאני יכולה להוסיף על התגובות לעיל:
בעיר קהילה ליטאית יפה ומתפתחת בקצב טוב, הכוללת אברכים ושאינם, יש אוירה מצוינת וחברית בין המשפחות, ברמה טובה וזורמת אבל ממש לא חופרת. מקבלים את כולם ואין לאף אחת תחושת עליונות על האחר, כולם חיים בהרמוניה נדירה
אשמח ג"כ לתת את חלקי כתושב הקרייה וכחלק מהקהילהכמה משפחות יש בערך בקהילה הליטאית ואיפה הן בעיקר גרות?
יש מחסור במטפלות- נכון לגמרי.נתון חשוב.
בקרית מלאכי יש מחסור אדיר במטפלות.
אולי זה הסיבה שהמעון הליטאי מבוקש גם בחבד.
שמעתי שמשלמים 25 שקל לשעה למטפלת שלוקחת 7 ילדים.
אין מטפלות תמת, והפרטיות לוקחות מעל 2000 ולא עד 4...
צריך לקחת את זה בחשבון
אכן זה בעיהיש מחסור במטפלות- נכון לגמרי.
המעון מבוקש מאוד בזכות המנהלת והצוות המסור, שאין כמוהו בכל מקום.
25 שקל לשעה למטפלת ב-7 ילדים- אולי בכרמי הנדיב, בקהילה אין גם מטפלת כזו, וגם אם תהיה לא יהיה מי שישלם לה את הסכום הזה.
החל משנה הבאה אין מטפלות תמ"ת, נכון לרגע כתיבת ההודעה. פרטיות- שוב, אין בקהילה כלל.
ובהחלט צריך לקחת את זה בחשבון.
שמועות עוברות מהר אצלנו...אכן זה בעיה
אבל איך שאני מבין בשנה הבאה מישהי פותחת משפחתון פרטי
אולי אדרבה, אם יש כאן בקהל נשים שרוצות - זו ההזדמנות לעבור לקריית מלאכי ולפתוח משפחתון תמ"ת
זה יש מחסור בהרבה מהמקומות החדשים למשל גם באחיסמך ועוד.נתון חשוב.
בקרית מלאכי יש מחסור אדיר במטפלות.
אולי זה הסיבה שהמעון הליטאי מבוקש גם בחבד.
שמעתי שמשלמים 25 שקל לשעה למטפלת שלוקחת 7 ילדים.
אין מטפלות תמת, והפרטיות לוקחות מעל 2000 ולא עד 4...
צריך לקחת את זה בחשבון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: