צריכה יותר רעיונות שיותר מתאימים להכניס לקופסאות שיראו אמיתי...מדיח כלים - סקוץ'
שואב שוטף - מזרק של אקמולי
מייבש כביסה - אטב כביסה
יש כבר כמה וכמה אשכולות בענייןצריכה יותר רעיונות שיותר מתאימים להכניס לקופסאות שיראו אמיתי...
אפשר לעשות קופסא גדולה והמתנה בפנים קטנה יותר...צריכה יותר רעיונות שיותר מתאימים להכניס לקופסאות שיראו אמיתי...
אפשר קישורים? תודהיש כבר כמה וכמה אשכולות בעניין
כך היא כוונתי,אפשר לעשות קופסא גדולה והמתנה בפנים קטנה יותר...
למשל פהאפשר קישורים? תודה
אהה אוקיי@יהורם היא מחפשת לבנות
בסדר, ברור.אהה אוקיי
אבל כמו כל נושא בפרוג לא רק פותח/ת האשכול נהנה אלא כל עמישראל...
כבר אמרו למעלה משהו עם קריסטלבסדר, ברור.
אבל עדיין..
(אתם יכולים לערוך את זה למשהו רלוונטי לפותחת האשכול)
לקטתי 8 רעיונות מצחיקים ומקוריים במיוחד מתוך הרשימה ארוכהלמשל פה
מכירה סינית בכאילו
זכור לי שהיה כאן בעבר איזה שהוא רעיון על מכירה סינית - לתוכנית משפחתית וכד' שמוכרים מוצרים פשוטים וזולים ומגידירים אותם בשמות מפוצצים... אני לא מצליחה למצוא את זה למישהו יש מושג ויכול לכוון אותי?www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: