באיזור ה 30 שח למשפחות אברכיםסתם מעניין בכמה ימכר במכירה המוזלת?
איפוא?באיזור ה 30 שח למשפחות אברכים
לכן מנסים לעשות מכירות להוזיל עלויות במוצר נורא יקרהתורה חסה על ממונם של ישראל....
אגב, יש עכשיו ביש 3 ב- 100
מטרנה שלבים מהדרין
וואו... ממש זול. הלוואי שיתחילו לעשות בכל הארץ מכירות כאלה. למה משנת יוסף לא מביא מוצרי תינוקות?!באיזור ה 30 שח למשפחות אברכים
אתם מדברים לאחר בירור או מהשערות, כי מבירור שאני עשיתי זה פחות ממחיר הקרןבאיזור ה 30 שח למשפחות אברכים
זה כמובן מסובסד...אתם מדברים לאחר בירור או מהשערות, כי מבירור שאני עשיתי זה פחות ממחיר הקרן
מה מחיר הקרן?אתם מדברים לאחר בירור או מהשערות, כי מבירור שאני עשיתי זה פחות ממחיר הקרן
מתעניינת עם מי צריך לתקשר בשביל לפתוח גם מכירה כזו באיזור מגוריי...לצורך מכירה שכונתית מוזלת של מטרנה שלבים מהדרין. נשמח לדעת באיזה שלבים הכי משתמשים?
מתעניינת עם מי צריך לתקשר בשביל לפתוח גם מכירה כזו באיזור מגוריי...
תוכלו לעזור לי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: