עזרה מכירה שכונתית של מטרנה

מצב
הנושא נעול.

גליתא

משתמש פעיל
לצורך מכירה שכונתית מוזלת של מטרנה שלבים מהדרין. נשמח לדעת באיזה שלבים הכי משתמשים?

קצרה

משתמש מקצוען
מניחה שהשלבים הפופולריים יהיו שלב 2 ו-3..
רוב הנשים מתאמצות להניק ולשאוב..
אחרי גיל חצי שנה המצב משתנה לאיטו.

דרך אגב לכל משתמשות שלב 3- לטענת משרד הבריאות בחוזר שקראתי בעבר-
אין צורך במטרנה לאחר גיל שנה.
הילדים אמורים לאכול אוכל מוצק + שתית מים.
ילדים שמקבלים דייסה בערב / זקוקים לבקבוק לפני השינה או בבוקר לצורך רגיעה - אין יתרון תזונתי לטענת משרד הבריאות למטרנה על פני חלב פרה.
התורה חסה על ממונם של ישראל....

ב.כ

משתמש מקצוען
בזמנו לאחר לידת התאומים שלי דברתי עם חברת מטרנה הם אמרו לי שששלב 1 מקביל לצרכים של תינוק שנולד וככל שמתרחקים יש הפחתה במרכיבים של הפרמולה כיוון שילד מקבל במשך היום אוכל מוצק וכבר לא צריך שיהיה לו תחילף במכיל את כל אבות המזון והוויטמינים
אז צריך לשיים לב כי לפי דבריהם מטרנה היא לא לפי גמת גיל אלה לפי המצב התזונתי של הילד

כלולה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לצורך מכירה שכונתית מוזלת של מטרנה שלבים מהדרין. נשמח לדעת באיזה שלבים הכי משתמשים?
מתעניינת עם מי צריך לתקשר בשביל לפתוח גם מכירה כזו באיזור מגוריי...
תוכלו לעזור לי?

Yerushalmit

משתמש מקצוען
אשכול זה עודכן לאחרונה לפני כחצי שנה - מה יצא מזה?

האם יש מכירות כאלו ובאלו ערים?

והאם מחפשים אנשים שיפתחו במקומות נוספים?

תודה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה