שאלה טובהמעלה פה תמיהה
התקבלתי לאחרונה לכמה וכמה עבודות בביטוח- בכל התחומים(חברות ביטוח, בית השקעות- פנסיה וגמל, וסוכן)
למה שהמעסיק חילוני התנאים יותר טובים??-משמעותית
זה תמיד ככה
אצל חרדים(לצערי)תקבלי רבע מזה
שאלה טובהמעלה פה תמיהה
התקבלתי לאחרונה לכמה וכמה עבודות בביטוח- בכל התחומים(חברות ביטוח, בית השקעות- פנסיה וגמל, וסוכן)
למה שהמעסיק חילוני התנאים יותר טובים??-משמעותית
הציעו לי 8000 ל8 שעותכתבתי ,פיננסי ופנסיוני
מקבלים יותר , מה לעשות
היה איתי מישהו שמרוויח 15K במשרד , ניסיון של 3 שנים , שזה לא הרבה בכלל.
זה נכון ומעצבן!!שאלה טובה
זה תמיד ככה
אצל חרדים(לצערי)תקבלי רבע מזה
דווקא לא חושבת שיש עכשיו הצפה מטורפתזה סבבה למתחילה ללא נסיון. עם נסיון - השכר אמור להיות גבוה יותר.
אם כי, זה תלוי באזור מגורים והבנתי שעכשיו יש הצפה בתחום הביטוח אז אין הרבה ביקוש לעובדות ולכן הגיוני לי שהשכר מושפע גם
לא מסכימה עם זה , מסביבי יש הרבה סוכנויות , מחפשים בנרות כבר הרבה זמןזה סבבה למתחילה ללא נסיון. עם נסיון - השכר אמור להיות גבוה יותר.
אם כי, זה תלוי באזור מגורים והבנתי שעכשיו יש הצפה בתחום הביטוח אז אין הרבה ביקוש לעובדות ולכן הגיוני לי שהשכר מושפע גם
זה לא מתמימות ,זה נכון ומעצבן!!
אני הלכתי בסוף לחרדי נטו בגלל שזה מקום חרדי וזה היה חשוב לי
אבל זה ממש מעצבן
הערת אגב: לא חושבת שזה מגיע מניצול, יותר מתמימות ומחוסר ידע
הסוכן שלי תמים ממשזה לא מתמימות ,
יש להם קולגות , הם יודעים יפה כמה עובדת ביטוח מרוויחה בחוץ..ומנצלים את העובדה שיש הרבה חרדיות שרוצות מקום חרדי
לא מסכימה עם זה , מסביבי יש הרבה סוכנויות , מחפשים בנרות כבר הרבה זמן
פשוט לא מבינה בתחום הזה ואוהבת יותר את האלמנטר
אין לי ככ ניסיון עם האלמנטר ,וגם לא בסביבה שליואם אני לא בענין של הפנסיוני
פשוט לא מבינה בתחום הזה ואוהבת יותר את האלמנטר
יכול להיות. אני לא שם כבר.לא מסכימה עם זה , מסביבי יש הרבה סוכנויות , מחפשים בנרות כבר הרבה זמן
וזה נקרא סכום יפה לניסיון של 3 שנים ?הבנתי שבתחום האלמנטר יש כרגע מחסור בעובדות
אני החלפתי לאחרונה מקום עבודה
יש לי 3 שנות ניסיון אני מקבלת 7000 ל6 שעות עבודה ביום
אלמנטרי?אין לי ככ ניסיון עם האלמנטר ,וגם לא בסביבה שלי
אז לא יודעת לדייק לך , אבל יודעת שהן מרוויחות הרבה פחות , וחבל
וזה נקרא סכום יפה לניסיון של 3 שנים ?
אחרי 3 שנים ניסיון לקבל 7 אלף זה לא רווחיאלמנטרי?
לא יודעת איפה את עובדת אבל אלמנטרי הוא הענף בביטוח שהכי יש לאן להתקדם איתו ובסופו של דבר הוא הכי רווחי.
הרבה יותר רווחי ,מסתברהבנתי שהפנסיוני יותר רווחי
לא?
באמת לא רווחי וחבל שמי שהתיאור הזה עונה עליה- נשארת שם.אחרי 3 שנים ניסיון לקבל 7 אלף זה לא רווחי
לא יודעת איפה את עובדת אבל אלמנטרי הוא הענף בביטוח שהכי יש לאן להתקדם איתו ובסופו של דבר הוא הכי רווחי.
אחרי 3 שנים ניסיון לקבל 7 אלף זה לא רווחי
באמת לא רווחי וחבל שמי שהתיאור הזה עונה עליה- נשארת שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: