למה?אוסטר יקר ולא פרקטי לשימוש ביתי כלל.
מכונה של פנסוניק תעשה את העבודה בחצי מהזמן, ביתר מקצועיות ונוחות, וגם בחצי מחיר.
למה?אוסטר יקר ולא פרקטי לשימוש ביתי כלל.
מכונה של פנסוניק תעשה את העבודה בחצי מהזמן, ביתר מקצועיות ונוחות, וגם בחצי מחיר.
אני דיברתי על שימוש ביתי, האוסטר כבד מסורבל ולא מהיר, אלא אם כן מכונה של 700 ש"ח.פנסוניק מחזיק בקושי שתיים שלוש תספורות
דיברתי על הדגם היקראני דיברתי על שימוש ביתי, האוסטר כבד מסורבל ולא מהיר, אלא אם כן מכונה של 700 ש"ח.
פנסוניק מדגם 1411 עולה 250 300 ש"ח לי אישית מחזיק כבר קרוב לעשר שנים כמו חדש, תספורת ביתית פעם בחודש לחמש נפשות, מכונה קלה ונוחה לשימוש, מומלצת בכל פה.
בסדר, זו לא המלצה לכל אחד, מדבריך היה נשמע כהמלצה לכל אחד לקנות רק אוסטר, וזו טעות לעניות דעתי.דיברתי על הדגם היקר
פנסוניק מעולה.אוסטר יקר ולא פרקטי לשימוש ביתי כלל.
הזמנת את המכונה הזאת?אני הזמנתי את המכונה הזאת מאליאקספרס (מהמלצה בפרוג)
היא היתה מאד לא טובה, אחרי זה ראיתי שזה סוג אחר ממה שיש בתמונות, ועם פחות מסרקים
כשפתחתי סכסוך המוכר כתב לי שזה סוג משודרג...
אפשר לראות גם בתגובות שזה קרה לעוד אנשים.
זאת גם מאליאקספרס, מצויינת28.99US $ 50% OFF|waterproof professional body face hair trimmer beard trimer hair clipper digital display hair cutting machine for men grooming|Hair Trimmers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
דיברתי על הדגם היקר
הבאתי אותו מאמריקה ב 100$
בארץ באזור 750 שח
אצלי כבר 6 שנים
להורים שלי יש כזו 30 שנה
R1211 זה הדגם הזול.@מ הלוי שכנעת אותי...
תוכל לרשום בדיוק את הדגם? האם זה עם s אחרי ה1411??
בהצלחה, לא תתחרטו, מחיר מצוין.מצאתי את ה1411 ב219 משלוח חינם!! כבר קונה...
איפה קניתם?בהצלחה, לא תתחרטו, מחיר מצוין.
קישור https://www.electroline.co.il/product/מכונת-תספורת-panasonic-er1410s-1?aff=Zap&aff_a=1איפה קניתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: