מכונת תספורת לגבר (חסידי)

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך

cofix

משתמש פעיל
עדיין מומלץ ???

נכתב ע"י david48483;1451785:
מכונת תספורת Panasonic ER131

מכונה קלה ונוחה מאד
בטריה שניתן לספר כמה ראשים ביחד
הסכין דק ומאד נוח לעשות אם זה את הפאות
(150-200 ש"ח)

זה מתאים לתספורת חסידי ? (איזה גודל הוא חותך הכי קטן ? ממש קרחת חסידי ?)

yyeudit

משתמש צעיר
לנו יש אוסטר 6 שנים
וזה ירושה עוד מההורים שלי
שגם הם סחבו איתה לפחות 10 שנים והעניקו לנו מתנה.
מכונה מעולה!!! אין עליה
(לפניה נסינו כמה וכמה מכונות זכור לי למשל פנסוניק
ובכולם היינו צריכים "לתלוש שערות")

אהרון בנ

משתמש חדש
מניסיון רב אני עושה סדר במכונות תספורת 1.מי שרוצה הכי אפס כמובן שאין כמו אוסטר ואם יש חיקוי זה אני לא יודע 2.מי שרוצה מכונה פשוטה בלי תקלות יש פנסוניק איי אר 131 אפור לבן בער150 180 שקל. אבל זה ממש לא 00 , חשוב וצריך להקפיד לנקות מידי פעם 3. מי שרוצה מכונה 00 נטענת יש מכונה שהיא באמת הכי טובה זה מכונת תספורת של ברבר שהיא בלי שום תקלות מספרת מדהים עוצמתית ושקטה פשוט חוויה שווה את המחיר בערך 400 שקל שזה המכונה החדשה שלהם שזה כולל סכין דק (מומלץ כנתינת מתנה לבית מתחיל לא לשכוח לעצב יפה)4. מי שרוצה מכונה 00 קטנה יכול לבקש בחנות מכונה לפיניש 00 שזה בדרך כלל טוב אבל צר ודורש יותר זמן וסבלנות מקווה שעזרתי

יהודית ה

משתמש רשום
מניסיון רב אני עושה סדר במכונות תספורת 1.מי שרוצה הכי אפס כמובן שאין כמו אוסטר ואם יש חיקוי זה אני לא יודע 2.מי שרוצה מכונה פשוטה בלי תקלות יש פנסוניק איי אר 131 אפור לבן בער150 180 שקל. אבל זה ממש לא 00 , חשוב וצריך להקפיד לנקות מידי פעם 3. מי שרוצה מכונה 00 נטענת יש מכונה שהיא באמת הכי טובה זה מכונת תספורת של ברבר שהיא בלי שום תקלות מספרת מדהים עוצמתית ושקטה פשוט חוויה שווה את המחיר בערך 400 שקל שזה המכונה החדשה שלהם שזה כולל סכין דק (מומלץ כנתינת מתנה לבית מתחיל לא לשכוח לעצב יפה)4. מי שרוצה מכונה 00 קטנה יכול לבקש בחנות מכונה לפיניש 00 שזה בדרך כלל טוב אבל צר ודורש יותר זמן וסבלנות מקווה שעזרתי
הי
יש המלצה למכונה לפס מאחורה?
או האם מישהי כאן ניסתה לעשות פס עם סכין גילוח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה