התייעצות מכונת כביסה מומלצת

דובי כתום

משתמש חדש
מכונת הכביסה הנאמנה מילה בת כ15 שנים נשברה באופן שלא שווה לתקנה. אנו מכבסים הרבה, כביסה בליכלוך חזק.
נשמח לקבל המלצות
נקודות שחשובות לנו: חברה טובה עם אחריות - יש למי לחזור.
ללא תקלות.
אפשרות להוסיף כבסים באמצע התוכנית.
אפשרות בחירה של מהירות סחיטה בכל התוכניות.
מגוון תוכניות כולל תוכנית קצרה (15 ד').
תודה תודה תודה!!!

45244

משתמש רשום

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
מכונת הכביסה הנאמנה מילה בת כ15 שנים נשברה באופן שלא שווה לתקנה. אנו מכבסים הרבה, כביסה בליכלוך חזק.
נשמח לקבל המלצות
נקודות שחשובות לנו: חברה טובה עם אחריות - יש למי לחזור.
ללא תקלות.
אפשרות להוסיף כבסים באמצע התוכנית.
אפשרות בחירה של מהירות סחיטה בכל התוכניות.
מגוון תוכניות כולל תוכנית קצרה (15 ד').
תודה תודה תודה!!!
15 שנה ללא תקלות? כטכנאי נראה לי שמילה עוקפת בנושא הזה את המתחרים שהוזכרו כאן , רק קשה לי עם ארץ היצור...

דובי כתום

משתמש חדש
15 שנה ללא תקלות? כטכנאי נראה לי שמילה עוקפת בנושא הזה את המתחרים שהוזכרו כאן , רק קשה לי עם ארץ היצור...
למעלה מ10 שנים ללא כל תקלה, בשנים האחרונות תוקנה כמה פעמים, והוחלפו בה חלקים (יקרים) אך היה שווה להשקיע בה, העוצמה והביצועים שלה גם אחרי שנים רבות, עלו על האחרות חדשות יותר(בלומברג וקונסטרוקטה ).
אך לצערי הרב כעת נשבר אחד ממוטות הציר וטכנאים כבר לא מוכנים לתקן.
ובקשר לארץ היצור, מה לעשות? אך רק מה שמיוצר במדינות המקור, מורכב היטב (עבודה ייקית).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה