אשר עוד הסבר?בפתח של המשאבה בצד ימין למטה פותחים את המכסה החיצוני
מלמעלה יוצא פין ירוק או כתום או אולי צבע אחר
מושכים אותו כלפי מטה והדלת נפתחת
אשר עוד הסבר?בפתח של המשאבה בצד ימין למטה פותחים את המכסה החיצוני
מלמעלה יוצא פין ירוק או כתום או אולי צבע אחר
מושכים אותו כלפי מטה והדלת נפתחת
מה לא מובן?אשר עוד הסבר?
יש לי אותה מכונה עם אותה תקלה וגם טכנאי לא עזר@יאנקאלע - אולי תוכל לעזור? יש לי תקלה של E18 במכונת קונסטרוקטה גרמנית 9 ק"ג, וכמה שהטכנאי המנוסה ניסה לתקן, ללא הצלחה. המשאבה הוחלפה, הצינור האחורי תקין. הצינור למטה והמשאבה נקיים לחלוטין. הוא פתח את המכונה בדק את הכל, ולא מצא שום בעיה ושום סתימה וכל פעם שמפעילים את המכונה, בפעם הראשונה היא עובדת, ואחרי זה שוב מופיעה התקלה. מה עוד יכולה להיות הבעיה?
שלי בת 6 שנים. הגיוני שצריך כבר להחליף. הבנתי שהיא מכונה שמחזיקה שניםיש לי אותה מכונה עם אותה תקלה וגם טכנאי לא עזר
לפעמים מצטבר לכלוך בגומי של הדלת למטה והוא חוסם שם נקבים קטנים וזה גורם לתקלה הנ"ל
בסוף בלית ברירה קניתי חדש
אבל אני מפעיל את הישנה במקביל
היום כשהוא עבר לעבוד על אש נמוכה הוא כן מצליח לעשות איזה מכונה ליום בלי בעיה
מסתבר שלמשפחות גדולות זה הרבהשלי בת 6 שנים. הגיוני שצריך כבר להחליף. הבנתי שהיא מכונה שמחזיקה שנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: