דרוש מידע מכונת כביסה, איזו מומלצת?

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מילה פצצה של מכונה

חובב מוזיקה מושבע

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שני המותגים מאותה המשפחה, אך חשוב לבדוק מאיזה ייצור מכונת הכביסה. הייצור הגרמני-פולני הוא הטוב ביותר, ויש גם ייצור טורקי או סיני שמומלץ פחות, אך יותר זול אם זה השיקול.
ובגדול קונסקורקטה עולה קצת יותר יקר מבוש

כהן גדול123

משתמש צעיר
תלוי מה השימוש וכמה.
אצלי מכונה שעובדת ללא הפסקה, כמויות של כביסה
יש לי מילה, 8 ק"ג. חצי שנה בינתיים, מרוצה עד הגג!

נדנדה

משתמש מקצוען
לי תכנאי אמין אמר עכשיו על מכונה 7 קג' רק בוש פולני
אני קניתי את הדגם 1000 סל"ד (חושבת שזה (WAN20051IL) משתמשת שבוע ומרוצה (לפני זה היה לי 900 סל"ד ומקרטע)
יש משהו קצת מעצבן בצורת הנעילה אולי זה בעוד דגמים.(צריך ללחוץ על שני לחצינים יחד במסך מגע)
שווה לבדוק מחירים יש תחרות מאוד חזקה ברשת בין לסטפרייס וKSP אני בסוף קניתי בוואולה שופס.
מקווה שעזרתי.

נערך לאחרונה ב:

מויסי

משתמש מקצוען
מאד אשמח לשמוע עוד חוות דעת. (יש כאן כל כך הרבה אשכולות של מכונות כביסה ובכל אחד יש כה מעט מידע)
אנא הרי לכל אחד יש כאן מידע על מכונה אל תמנעו טובה מבעליו. תודה ענקית מראש.

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הייתה לי קונסטרוקטה והיא לא מכבסת!
בוש הייתה לאמא שלי, גם היא הבגדים יוצאים עם לכלוכים!
לא מכבסות! סורי!

אחרי בירורים וחפירות יצאה לי שהמכונה הכי נורמלית זו סימנס
קניתי לפני שנה בדיוק.
שווה כל שקל. ולא יקרה בכלל! אז עלתה לי 1950 היום אחותי קנתה דגם דומה ויצא לה בערך 500 יותר
אבל מכבסת מעולה. יוצאת כביסה נקייה וריחנית (גם בלי מרכך)
יש אופציה של השרייה כביסה לבנה יוצאת לבנה (ולא צהובה כמו בקודמת)

מויסי

משתמש מקצוען
תודה רבה אבל משום מה רוב הטכנאים כן ממליצים על בוש ולכן אשמח לשמוע עוד חוו"ד

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
תודה רבה אבל משום מה רוב הטכנאים כן ממליצים על בוש ולכן אשמח לשמוע עוד חוו"ד
הטכנאים ממליצים על בוש
אני בתור טכנאית הייתי ממליצה על קונסטרוקטה. החזיקה לי עשר שנים כמו בובה
רק מה הטכנאי לא לובש את הבגדים אחרי הכביסה.
קל

נדנדה

משתמש מקצוען
כפי שכתבתי, יש לי בוש גם לפני זה היה לי בוש 12 שנה, וגם להרבה מהמשפחה יש בוש וכולם מרוצים, הכביסה נקיה.

LGהפקות

משתמש צעיר
LG
12 ק"ג מכונה מצוינת ושווה כל שקל!
הסוד הוא שככל שיש פחות בגדים במכונה היא מנקה יותר. זה הכל
גם מי שיש לה מכונה רגילה. אם תמלאו 3/4 תוף הבגדים ייצאו יותר נקיים ויותר ריחניים. ולא, אין צורך לפוצץ את תא האבקה זה רק משאיר את הבגדים שומניים ופחות נקיים (ישנם כתמים על חולצות גברים שנוצרים מכך - זה שמעתי מטכנאי)
בהצלחה!

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הסוד הוא שככל שיש פחות בגדים במכונה היא מנקה יותר. זה הכל
גם מי שיש לה מכונה רגילה. אם תמלאו 3/4 תוף הבגדים ייצאו יותר נקיים ויותר ריחניים. ולא, אין צורך לפוצץ את תא האבקה זה רק משאיר את הבגדים שומניים ופחות נקיים (ישנם כתמים על חולצות גברים שנוצרים מכך - זה שמעתי מטכנאי)
בהצלחה!
ממש לא קשור לכמות הבגדים זרקתי מלא חולצות לייקרה שחורות לפח כי גם כביסה שלהם לבד עם הרתחה ואבקת כביסה לכביסה לבנה ומסיר כתמים ומה לא והריח נשאר (גם ריח של דורדורנט נשאר.)

היום עם מכונה של סימנס לא משנה כמה אני מעמיסה את המכונה יש לי כביסה נקייה וריחנית
גם בלי מרכך נשאר ריח נעים.

חברהמנית

משתמש פעיל
מאד אשמח לשמוע עוד חוות דעת. (יש כאן כל כך הרבה אשכולות של מכונות כביסה ובכל אחד יש כה מעט מידע)
אנא הרי לכל אחד יש כאן מידע על מכונה אל תמנעו טובה מבעליו. תודה ענקית מראש.
כמה שזה נכון כל כך הרבה שואלים ואין כמעט תשובות אנא תענו ותסייעו לכל כך הרבה יהודים.

LGהפקות

משתמש צעיר
כמה שזה נכון כל כך הרבה שואלים ואין כמעט תשובות אנא תענו ותסייעו לכל כך הרבה יהודים.
למה נראה לך שאנשים יטריחו את עצמם ללכת למכונה. לבדוק דגם ולכתוב אם אפילו לייק מסכן הם לא זוכים לקבל על כך...

כחול רויאל

משתמש מקצוען
לנו יש בוש- 7 ק"ג פולנית.
קנינו לפי המלצה של ביטון ( כמו שאר מוצרי החשמל שלנו)
ומרוצים מאד מאד!!!!! ( הוא המליץ ספציפית על ה7 ק"ג)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה