כןכולם פה מכבי??
אין לכם המלצות...
אודה מאד על כל תגובה.
תודה על התגובה.ממאוחדת מאד מאד מרוצה
מרוצה ממכבי,יש עוד המלצות, אשמח לשמוע...
הייתי בלאומית ובעלי במכביתודה על התגובה.
ממה את מרוצה במאוחדת?
והאם יצא לך להיות בחברה אחרת?
למה?רק לא מאוחדת בבני ברק !!
לשמור מרחקק
??רק לא מאוחדת בבני ברק !!
לשמור מרחקק
ממי את מרוצהגמני ממש מרוצה!!
זמינות מעולה ואם אין תור תמיד יש עם מי לדבר!-מזכירות שירותיות!
רופאים נעימים ואדיבים.
בכל מטבח יש פח ובכל קופה יש יתרונות וחסרונות!!!!
לא רוצה להיכנס לנושא יותר מידי על מכבי (היה פה כבר הרבה שאכולות על השירות שלהם וזמינות לתורים)מרוצה ממכבי,
גם מלשמוע אחרים שחשבו שיהיה להם יותר בקופה אחרת והתאכזבו,
לדעתי אם יש בעיה ספציפית אפשר לפתור אותה בדרכים כאלו או אחרות
שקלתי מספר פעמים
והחלטתי להשאר ולא מתחרטת
מה שתחליטי שיהיה בהצלחה.לא רוצה להיכנס לנושא יותר מידי על מכבי (היה פה כבר הרבה שאכולות על השירות שלהם וזמינות לתורים)
אך לצערי הרב (מאד הרבה לקוחות - חברות/משפחה שלי ועוד).
שדווקא לכן רוצים לעזוב את מכבי בגלל שאין שם עם מי לדבר ולפתור בעיות.... לא נראה שבוער להם בכלל לנסות...
שיהיה תורים לעוד חודשים...נו אז מה קרה....
שהלקוח יחכה שעה למענה טלפוני וגם יותר -- נו אז מה קרה....
ועוד...
שמחה בשבילך שאת מרוצה, ותאמיני לי שהייתי רוצה להישאר אצלהם אם רק הייתי מרגישה שינוי לטובה שם...
(אני לא מחפשת לקפוץ מקופה לקופה ובדיוק לכן עכשיו אני עושה בירור רציני לקראת עזיבה כי פשוט נמאס לי)
תודה על תגובתך...מה שתחליטי שיהיה בהצלחה.
לא יודעת למה ניסית לזמן תור אבל אני עזרתי פעם למישהו מקופה אחרת לקבוע תור לרופא א.א.ג, הזמינות היתה לעוד חמישה חודשים ובמרחק חצי שעה נסיעה מה שלא נראה לי נכון לגבי מכבי שהתקשרתי פעם לזמן תור לא.א.ג נשהו באמת דחוף, מישהו שנכנס לו משהו לאוזן, אבל לא אמרתי שדחוף ונתנו לי תור לעוד שעה! ובמרחק 7 דק'
כך שנראה לי יש בכל מקום הכל.
היו לי גם סיפורים פחות נעימים איתם, אבל כשנלחמתי על זכויותי, בתורים ועוד, קיבלתי מה שהייתי צריכה
העיקר שיהיה בריאות לכולם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: