אני עשיתי לילדה לפני כחודשיים טיפול שורשבמכבידנט אומרים שהפסיקו לעשות טיפולי שורש לילדים רק בהרדמה כללית באסותא
האם מישהו יודע על מדיניות כזו ? ומה ניתן לעשות? יש מרפאות מכבידנט שכן עושים?
אשמח למידע
אגב אצל איזה רופא בוצע הטיפול?אני עשיתי לילדה לפני כחודשיים טיפול שורש
במכבידנט בב"ב וללא הרדמה כללית
אולי זה ילד שכבר טופל בעבר ולא שיתף פעולה
הבעיה שזה עולה לא מעט כסף מעל גיל 5במכבידנט בבני ברק עושים טיפולי שורש לילדים
ממליצה לך לקבוע תור למומחה ילדים
ואם לא הולך (כמו אצלי) אז יש אפשרות לטפל בסדציה באסותא
שזה בעצם טשטוש גבוהה שבו הרבה ילדים מטפלים אמנם החיסרון שלו הוא שא"א לגמור הכל בפעם אחת כמו הרדמה
אבל בכל זאת זה לא הרדמה מלאה לילד
ממש לא נכון טיפול ע"י סדציה עולה כמו טיפול רגילהבעיה שזה עולה לא מעט כסף מעל גיל 5
אנסה בבני ברק
לאחר בירור באסותא. אין לנו טיפול שורש לילדים בכלל ללא הרדמה כלליתממש לא נכון טיפול ע"י סדציה עולה כמו טיפול רגיל
כ 53 ש"ח לטיפול
מעניין כי אני עשיתי לילד שלי אחרי שהרופאה שלחה אותנולאחר בירור באסותא. אין לנו טיפול שורש לילדים בכלל ללא הרדמה כללית
טיפול בטשטוש יתכן שמחירו כטיפול רגיל אבל בהרדמה מעל גיל 5 או 6 זה במימון מלא ללא שום כיסוי של מכבי
כך שחזרנו למכבידנט בני ברק
אכן עד גיל 5 או6 זה נעשה ובחינםמעניין כי אני עשיתי לילד שלי אחרי שהרופאה שלחה אותנו
ועשו לנו בסדציה באסותא ברח' הברזל
אכן עד גיל 5 או6 זה נעשה ובחינם
סדציה לצורך טיפולי שיניים |
|
אכן סדציה שהיא טשטוש מכוסה מבחינת הקופהטיפולי שיניים לילדים בגיל 0-18 - תנאי הזכאות
חברים בגיל 0-18 זכאים לטיפולי שיניים ללא עלות או בהשתתפות עצמית נמוכה, במסגרת סל הבריאות הממלכתי.www.maccabi4u.co.il
*ההשתתפות העצמית המקסימלית לטיפולים שנערכים בביקור אחד היא 52.50 ₪.
סדציה לצורך טיפולי שיניים
- גז צחוק - עד חצי שעה
- סדציה פומית
- לחולים במחלות כלליות ולחולים בסיכון – לאחר קבלת אישור מקדים ממכבי, תינתן התחייבות על טיפולים המבוצעים בבתי חולים.
דחוף!מענין אני עשיתי לילדה בת 7 שהיתה סרבנית גדולה כבר שלחו להרדמה כללית עד שמצאנו רופאה שהצליחה לטפל בה ועשתה טיפול שורש רק עם גז צחוק
קוראים לה ד"ר בנאן בביתר עילית במכבידנטדחוף!
מי הרופאה שמצאתם? אני נואשת ומתוסכלת כבר 4 שנים רצה מרופא לרופא ואפילו הפניה להרדמה כללית לא הצלחנו להוציא הילדה לא מוכנה לשבת על הכיסא!
מי מכיר את ד"ר רבקה ברחובות והאם באמת מצליחה על סרבנים?
יש לך טלפון?קוראים לה ד"ר בנאן בביתר עילית במכבידנט
והיא ממש טיפלה בה כמו פסיכולוגית
כי לפני זה היינו אצל כמה רופאים בינהם גם מומחי ילדים והצרחות והבעיטות היו עד לב השמים אי אפשר היה לדבר אפילו עם הילדה אפילו לצלם היא לא נתנה
ולפני יאוש אחרון של לקחת להרדמה כללית וזהו אמרו לנו על הרופאה הזו והיא הצליחה ובגדול היינו אצלה כמה טיפולים כולל טיפול שורש והיא הורידה לה את החרדה ושמה לה גז צחוק והיה מעולה ב"ה.
את במכבי?יש לך טלפון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: