?זו קבוצה במייל?
?זו קבוצה במייל?
כןזו קבוצה במייל?
או דרך הדף נחיתהלאן שולחים בקשת הצטרפות?
או דרך הדף נחיתה לחסומות (מצורף בסוף ההודעה הראשונה)לקבלת טיפים להגשמת חלומות לחצי כאן
אלף פעמים ב"ה!!איך הצלחת לעשות את זה?
כנראה שזה הדבר.המוצר שלך פשוט טוב
לא יודעת מה כל אישה הייתה עושה, אבל אני בטוח הייתי פותחת על כזאת כותרת...הכותרת מעולה
מתוך כל התגובות פה יש בודדות שאכן חברות שלי, לחלקן יש גם חלק ברשימת התפוצה שלי ( @ברכי H האלופה!! עיצבה לי בכישרון רב את הדף נחיתה, ואת המיילים. היא גם בנתה לי את האתר. @רות גולדבלט ששיכתבה חלק משמעותי מהמיילים שישלחו)או המון חברות ניקיות בפרוג שפידבקו?
אני מקווה שהוצאת, כן?(זה הגיע לי לספאם, למה?)
ברור שהוצאתי... רק סתם רציתי לדווח לך, אולי תוכלי לבדוק למה...אני מקווה שהוצאת, כן?
ומקווה שלא היו עוד שקיבלו לספאם.
באקטיב טרייל לא כתוב שהיו הלשנות על ספאם (חוץ מזה שכמובן כל מי שקיבלה מייל זה רק אחרי שנרשמה מרצון -ואין לי אקדח)
שיניתי!אלף פעמים ב"ה!!
כנראה שזה הדבר.
פגשתי היום כמה נשים נחמדות ופטפטנו, איכשהו הגענו לנושא של הרשימת תפוצה שלי (לא התכוונתי! מבטיחה! מיד הנשים ביקשו לדעת איך הן יכולות להרשם, ואם יש דרך גם בלי מייל...
לא יודעת מה כל אישה הייתה עושה, אבל אני בטוח הייתי פותחת על כזאת כותרת...
מתוך כל התגובות פה יש בודדות שאכן חברות שלי, לחלקן יש גם חלק ברשימת התפוצה שלי ( @ברכי H האלופה!! עיצבה לי בכישרון רב את הדף נחיתה, ואת המיילים. היא גם בנתה לי את האתר. @רות גולדבלט ששיכתבה חלק משמעותי מהמיילים שישלחו)
אגב, @ברכי H את צריכה לשנות בחתימה שלך. הדף נחיתה כבר מזמן לא בעשרות, הוא כבר צבר מאות, לכיוון האלף!
מוזמנת בשמחה!אשמח להצטרף
גם לחסומות לא?לא נפתח לי..
בהתחלה זה יהיה פעם בשבועפעם בכמה זמן את שולחת?
בפירוש יש הרבה פתרונות פשוטים,או שיש לך גם פתרונות פשוטים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: