מה זה אומר??צריך לחשב רווח מול הפסד. אני מכירה המון שעשו יישור לא מאוד קריטי ואחכ היתה נסיגת חניכיים נןראת.
גם אני, והשתלת חניכיים זה כבר סיפור באמת מסובך
מה הקשר בין צמצום רווחים לנסיגת חניכיים?
אשמח שתחכימי אותי
מה זה אומר??צריך לחשב רווח מול הפסד. אני מכירה המון שעשו יישור לא מאוד קריטי ואחכ היתה נסיגת חניכיים נןראת.
גם אני, והשתלת חניכיים זה כבר סיפור באמת מסובך
לא רק נסיגת חניכיים.צריך לחשב רווח מול הפסד. אני מכירה המון שעשו יישור לא מאוד קריטי ואחכ היתה נסיגת חניכיים נןראת.
לאו דווקא צמצם רווחים.מה זה אומר??
מה הקשר בין צמצום רווחים לנסיגת חניכיים?
אשמח שתחכימי אותי
אני גם ממליצה , מנסיון.אחי הבאים בתור עברו לד"ר כרמלה ברחוב הטורים.
המחיר קצת יותר יקר כמובן, אבל השירות מדהים, מגיעים, מיד נכנסים.
הרופאה זוכרת את המטופלים...
מאוד מרוצה מהמרפאה של דנטלית יש ברמת שלמה ויש בירמיהו
מטופלת שם שנים עשיתי גם קוביות בקשר לאיזה לעשות באמת נראה לי שרק רופא יכול להחליט
שיהיה בהצלחה
אצל איזה רופא עשית את הטיפולי שיניים בדנטלית ברמת שלמה?מאוד מרוצה מהמרפאה של דנטלית יש ברמת שלמה ויש בירמיהו
מטופלת שם שנים עשיתי גם קוביות בקשר לאיזה לעשות באמת נראה לי שרק רופא יכול להחליט
שיהיה בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: