לדעתי, מתאים יותר לאומנות ויצירה, זה כבר יותר מתקרב לאומנות מאשר לעיצוב פנים...זו בדיוק השאלה, לאן זה מתאים?
(וגם אפשר לראות לפי רמת ההיענות...)
לדעתי, מתאים יותר לאומנות ויצירה, זה כבר יותר מתקרב לאומנות מאשר לעיצוב פנים...זו בדיוק השאלה, לאן זה מתאים?
כנ"ללדעתי, מתאים יותר לאומנות ויצירה, זה כבר יותר מתקרב לאומנות מאשר לעיצוב פנים...
(וגם אפשר לראות לפי רמת ההיענות...)
רשימת המשתמשים:
פנינה ריימונד, 112123, sham, אלישבע רבקה, יש לך כנפי רוח, Special, עוגת בוקר, avinewborn, ספרית סתם,
Green, טאבו, הלוואי חופש:), מימיי, תות, בתימית, אין שם פנוי- אילת, אני:), צדפית, שלווה בחווה, חריף אש, st g,
יודיתתתתתתת, יש תקווה!, שמחה שמחה, נמש =), , הללוקה, דנמרק, hehrua, טאי דאי, לא כמו כולם, אלף אורות,
gshilat, ט.ש., אמא לילדים מתוקים, 00:00, דבשיה, שקדי, 053mishmish, יפה'לה, צילה ויסבלום, TamArch1,
נעמושית, gp1818, yd7691, אחד החכמים, (:1234, החכמה שבנשים, נס2, מיכל 3D, נעמה :)
מצרפת עוד כמה שהצטרפו...
חצקלוברינדל, YASMIN, אסתי כ., ביתו של ה', חני 0278, אסתר דהן, pnekodot, משמשה, שולחן וכיסא, נעמה פר,
מביאה את המשיח, בית חדיש, שמוחה, הכל לטובה !!!, בלה רוזנפלד, טנקס, מחזיק מפתחות, אננס טרופי, נעמיתוש,
החיים מצחיקים :), הדודה מארגנטינה, 2020AYELET, עדן, D123, הכל בסדר, בת עשרים, 123tha, שקדיה
ברשימה הראשונה היו=50 שמתמשים.
ברימה השניה יש=28 משתמשים.
בסה"כ: 78 משתמשים
ושוב מצרפת עוד כמה:אני לא חושבת שיש משהי בפרוג שהתחום הזה לא מעניין אותה...
מצרפת עוד כמה...
רידי, מרים אדריכל, חדזי, Anunimus, יעל זלמנוביץ, duvshany, בייביליס, א היימיש'ע יונגרמ'ן, מ עיצוב, ארישוק, t@,
BTM Art Studio, אדריכלית בעתיד בעז"ה, הציירת, נעמי ר., יום ראשון, MACHAK, דבורי ח, אייס קרים, אלפי תודות,
ch miler, ליבי נוימן, היוש!!, דיאלוג, אשה א/עובדת.
בסה"כ: 103 משתמשים!!
אשמח גם להיצטרף!!ושוב מצרפת עוד כמה:
ציפי H, ריקי הופמן, Tmj, -S-, ינח, מי אני ומה שמי, מקורי ביותר, לצאת מהריבוע, sham, רוחמה נ, נעליים, בתיה כ.,
זמני23, פ.נ.
בסה"כ: 116 משתמשים!!
צירפתיאשמח גם להיצטרף!!
צירפתיגם אני רוצה
רוצה להצטרף
צירפתיאשמח להצטרף
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: