הכל לטובה !!!
משתמש צעיר
גמאני .
שלחתי להםאולי כדאי שמשהו שיש לו הודעות אישיות ומוכן לשלוח לניהול האתר
את רשימת המשתמשים שרוצים להצטרף לקבוצה, ואז יפתחו את הקבוצה.
כגון: דבשיה, שלווה בחווה, הללוקה, אלף אורות, אמא לילדים מתוקים, ספרית סתם, בתימית.
מצרפת עוד כמה שהצטרפו...רשימת המשתמשים:
פנינה ריימונד, 112123, sham, אלישבע רבקה, יש לך כנפי רוח, Special, עוגת בוקר, avinewborn, ספרית סתם,
Green, טאבו, הלוואי חופש:), מימיי, תות, בתימית, אין שם פנוי- אילת, אני:), צדפית, שלווה בחווה, חריף אש, st g,
יודיתתתתתתת, יש תקווה!, שמחה שמחה, נמש =), , הללוקה, דנמרק, hehrua, טאי דאי, לא כמו כולם, אלף אורות,
gshilat, ט.ש., אמא לילדים מתוקים, 00:00, דבשיה, שקדי, 053mishmish, יפה'לה, צילה ויסבלום, TamArch1,
נעמושית, gp1818, yd7691, אחד החכמים, (:1234, החכמה שבנשים, נס2, מיכל 3D, נעמה :)
אשמח שמשהי תשלח לניהול האתר באישי (אני הייתי עושה בכיף, אבל אין לי מנוי פרימיום).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: