לשלם משכנתא עם ריביות לי זה עולה כמו שכירות…אם אני הייתי יכולה להיפטר מתשלומי שכירות/משכנתא
הייתי מרגישה זכיה בלוטו.
לא פחות!
נכון שזה משכנתא ולא שכירות ואולי יהיה עליית ערך שאולי בסוף יהיה שווה (ואולי תהיה ירידה?)
אבל ההוצאות על דיור הן זהות.
לשלם משכנתא עם ריביות לי זה עולה כמו שכירות…אם אני הייתי יכולה להיפטר מתשלומי שכירות/משכנתא
הייתי מרגישה זכיה בלוטו.
לא פחות!
תודה. דיון מרתק, התפתח בזכותך.לקראת סוף הספר ציבי אומרת שהם 3 שנים נשואים לא מתבקש שידברו על בשורות טובות בעתיד הקרוב?
תודה. דיון מרתק, התפתח בזכותך.
מעדיפה לא להתערב כי מניסיון, סופרות שמתחילות להסביר את הספר מקלקלות את החוויה .
רק לגבי הנקודה האחרונה, ראיתי שהיא חוזרת על עצמה כמה פעמים באשכול, ואני לא יודעת למה.
בשום מקום בספר ציבי לא אומרת שהם נשואים שלוש שנים, כי הם באמת לא נשואים שלוש שנים.
הספר מתחיל יום אחרי השבע ברכות, בחודש אב, ומסתיים בחשוון, שנה ורבע אחרי. יש אזכורים קלים, עדינים מאד, לנושא של הילדים.
שמה ציטוט מפרק אחרון, לדוגמה:
חשבה על החדר השלישי בדירה. פתחה בו קרש גיהוץ. מתלה לכביסה. זאביק אמר שהם מיליונרים, חדר שלם לכביסה. היא חייכה, לא אמרה "בינתיים". השתדלה ללמוד לקח; דברים טובים יקרו. בעיתם ובזמנם. רק השם בונה בית, רק הוא ממלא.
האזכורים קלים ולא תופסים כמעט נפח כי הספר עוסק בזוגיות ולא בהורות. בכוונה תחילה.
ושוב תודה. על כל מילה טובה, על כל הבעת עניין. מפרגן לי מאד.
זה הסיפור!בלת"ק
בתור זו"צית נהנתי לקרוא,
מה שממש צרם לי זה קשר המידי קרוב ודביק של ציבי ותקתק , אחרי שציבי כבר נשואה לזאבי
כל ההשלכות של זה על הזמן והקשר שלה ושל זאביק
טבעי ביותר.בלת"ק
בתור זו"צית נהנתי לקרוא,
מה שממש צרם לי זה קשר המידי קרוב ודביק של ציבי ותקתק , אחרי שציבי כבר נשואה לזאבי
כל ההשלכות של זה על הזמן והקשר שלה ושל זאביק
זה הסיפור!
זה ברור!!טבעי ביותר.
סה"כ הן תאומות וקשורות מאוד.
לא כולן מתנתקות מהסביבה איך שהן מתחתנות ונהיות דבק לבעל.
בשלב הפגישות זהו הרי נשף מסיכותועל כך שצריך לדבר אולי בשלב הפגישות,
על > מה קורה אם ...
אם האישה לא מוצאת עבודה,
אם האישה לא מצליחה לתמרן בין העבודה למשפחה,
מה המאמץ הנדרש מכל אחד מהזוג ואיזה,
ומה כל אחד יכול וצריך לעשות.
דבורי, ספר מדהים! נהניתי מאוד לקרוא.תודה. דיון מרתק, התפתח בזכותך.
מעדיפה לא להתערב כי מניסיון, סופרות שמתחילות להסביר את הספר מקלקלות את החוויה .
רק לגבי הנקודה האחרונה, ראיתי שהיא חוזרת על עצמה כמה פעמים באשכול, ואני לא יודעת למה.
בשום מקום בספר ציבי לא אומרת שהם נשואים שלוש שנים, כי הם באמת לא נשואים שלוש שנים.
הספר מתחיל יום אחרי השבע ברכות, בחודש אב, ומסתיים בחשוון, שנה ורבע אחרי. יש אזכורים קלים, עדינים מאד, לנושא של הילדים.
שמה ציטוט מפרק אחרון, לדוגמה:
חשבה על החדר השלישי בדירה. פתחה בו קרש גיהוץ. מתלה לכביסה. זאביק אמר שהם מיליונרים, חדר שלם לכביסה. היא חייכה, לא אמרה "בינתיים". השתדלה ללמוד לקח; דברים טובים יקרו. בעיתם ובזמנם. רק השם בונה בית, רק הוא ממלא.
האזכורים קלים ולא תופסים כמעט נפח כי הספר עוסק בזוגיות ולא בהורות. בכוונה תחילה.
ושוב תודה. על כל מילה טובה, על כל הבעת עניין. מפרגן לי מ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: