בתור עורכת מצגות עבדה מולי מסריטה שכבר עקפה אותי פעמיים והוציאה ממני את העבודה והמשיכה להתנהל באופן עצמאי עם הלקוחה ואני נשארתי בחוץ
איך אוכל לבטח את עצמי שהדבר לא ישנה
תחפשי מסריטה חדשה שתעבדו בשיתוף, ותציעי ללקוחות חבילה אחת, מסריטה ועורכת מצגות.בתור עורכת מצגות עבדה מולי מסריטה שכבר עקפה אותי פעמיים והוציאה ממני את העבודה והמשיכה להתנהל באופן עצמאי עם הלקוחה ואני נשארתי בחוץ
זה השאלה איך משמרים?שיהיה בהצלחה!
- ה שברור, שמי שהביא את הלקוח, הוא זה שאמור לשמר אותו
בגדול, את אמורה להיות בתפקיד המתווכת.זה השאלה איך משמרים?
תחפשי צלמת שלא יודעת לערוך או שאין לה ''עצבים'' לזה.בתור עורכת מצגות עבדה מולי מסריטה שכבר עקפה אותי פעמיים והוציאה ממני את העבודה והמשיכה להתנהל באופן עצמאי עם הלקוחה ואני נשארתי בחוץ
לכתוב שנה ולא שנתיים.
- כל ספק שירות אמור להציג את עצמו בפני הלקוח כעובד בשיתוף איתך או עובד מטעמך
- לספק שירות אסור במשך שנתיים מסיום העבודה לעבוד באופן ישיר מול הלקוח
מעניין אותי המקור לזה (אולי את מתכוונת לעובד שכיר?)אסור לכבול חוקית למעבר לשנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: